1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-03-2016 19:41

Πολυχρονιάδης: «Έχω ένα κίνητρο παραπάνω»

Ο «πρωτάρης» λίμπερο στη διοργάνωση του F-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είναι έτοιμος για να ζήσει μοναδικές στιγμές με τον Παναθηναϊκό, που στον πρώτο ημιτελικό αντιμετωπίζει την Κηφισιά (26.3, 15.30/ΕΡΤ2) με στόχο την επιστροφή των «πρασίνων» στον τελικό του θεσμού!


Κίνητρο, διάθεση αλλά και συγκέντρωση είναι τα απαραίτητα στοιχεία για τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Κυπέλλου, αφού όπως τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ το λίμπερο του αθηναϊκού συλλόγου, η παρουσία στο F-4 του φετινού θεσμού ήταν στόχος για τον ΠΑΟ, ο οποίος και επετεύχθη.

«Η συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο final 4 του Κυπέλλου ήταν ένας στόχος που είχε μπει από την αρχή της χρονιάς. Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο αλλά όλοι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ δώσαμε το 100% για να είμαστε μέρος και κομμάτι αυτής της μεγάλης γιορτής για το ελληνικό βόλεϊ», είπε χαρακτηριστικά ο Πολυχρονιάδης.

Για το «πράσινο» λίμπερο είναι η πρώτη του συμμετοχή σε F-4 του θεσμού και η ανυπομονυσία είναι μεγάλη: «Η συμμετοχή μου στους τελικούς του Κυπέλλου ήταν κάτι που το ήθελα πολύ. Τώρα παίρνω τις πρώτες μου εμπειρίες από τελικές φάσεις και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε μια ομάδα που ζει γι΄ αυτές τις στιγμές. Όπως και πέρσι πρώτη φορά έπαιζα στους τελικούς για το πρωτάθλημα οι οποίοι ήταν μοναδική εμπειρία έτσι και ελπίζω να ζήσω εξίσου και καλύτερα αυτή την τελική φάση που έχουμε μπροστά μας».

Αναφερόμενος στον αντίπαλο του ημιτελικού, την ομάδα του ΑΟΠ Κηφισιάς, ο Πολυχρονιάδης σχολίασε: «Είναι ένας αγώνας. Κανείς δε πάει να χάσει και ένας λόγος παραπάνω που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού και ξέρω ότι για όλα τα παιχνίδια παίζουμε για ένα αποτέλεσμα. Η Κηφισιά το μαρτυρά και η βαθμολογία έχει ένα συμπαγές σύνολο και μαζί με την εμπειρία έχουν φτάσει σε μεγάλες επιτυχίες φέτος. Εμείς όμως επειδή θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό. Και εγώ προσωπικά όπως είπα παραπάνω έχω μεγάλο κίνητρο γιατί είναι οι πρώτες εμπειρίες».

Ο άσος του Παναθηναϊκού στην ερώτηση του τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του, ανέφερε: «Η Κηφισιά παίζει ένα πολύ ρεαλιστικό βόλει, έχει έμπειρους παίκτες, κάτι που είναι πολύ σημαντικό γι αυτούς τους αγώνες. Ξέρουν να μη κάνουν λάθη στα κρίσιμα σημεία. Εγώ δε θα πω τι πρέπει να προσέξουμε στην Κηφισιά αλλά θα πω ότι πρέπει εμείς να καταλάβουμε τη βαρύτητα του παιχνιδιού και να ειμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι. Ζω την ομάδα από την αρχή της χρονιάς και ειλικρινά ο μόνος μας αντίπαλος που πρέπει να ξεπεράσουμε είναι ο ίδιος μας ο εαυτός».

Τέλος, αναφορικά με τη διοργάνωση του Κυπέλλου αλλά και το βολεϊκό στίγμα που επιχειρεί να αφήσει, επεσήμανε: «Η διοργάνωση γενικά έχει μεγάλη απήχηση. Αρκετός κόσμος ξέχωρα απο το βόλεϊ μιλάει για τους αγωνες του Σαββατοκύριακου. Ξέρουμε τις καταστάσεις στην Ελλάδα. Είναι μια κίνηση όλα τα παιδιά του βόλεϊ και ο κόσμος που το περιβάλλει να παρακολουθήσει αγώνες υψηλού επιπέδου. Έχω μια μικρή ένσταση καθώς αρκετός κοσμος θα ήθελε να δει τους αγώνες από κοντά και δεν ανήκουν στον κόσμο του βόλεϊ αλλά ούτε σε κάποια ομάδα. Για μένα είναι η πρώτη μου διοργάνωση και θα ήθελαν πολλοί δικοί μου άνθρωποι να έρθουν να με στηρίξουν αλλά αυτό είναι μια μικρή παρένθεση. Εύχομαι πάντως εμείς να ζήσουμε μοναδικές στιγμές και όλος ο κόσμος να απολαύσει ενα βολεϊκό υπερθέαμα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ