1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-02-2016 20:41

Καζάζης: «Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στον τελικό»

Ο Δημήτρης Καζάζης έβαλε την υπογραφή κάτω από δύο τίτλους Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» με τον Ολυμπιακό. Πρώτα το 2013 στο Βραχάτι όπου μάλιστα εκεί τη σεζόν ο Ολυμπιακός έκανε το «τρεμπλ» και το 2015 στην Γλυφάδα. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού στην πρώτη του συνέντευξη μετά τους περσινούς τελικούς του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ μιλάει για το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» στη Σύρο.
«Η λογική λέει πως θα δούμε τελικό μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Θα δούμε τη πρώτη μεγάλη και ουσιαστική κόντρα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για τον πρώτο τίτλο της σεζόν».

Ο Φοίνικας και ο Ηρακλής δεν είναι ικανοί για να βρεθούν στον τελικό;

«Όλα μπορούν να γίνουν αλλά αναφέρομαι σε λογικές προβλέψεις. Ο Φοίνικας έχει την έδρα, τον ενθουσιασμό του διοργανωτή και φυσικά τον κόσμο, αλλά δεν έχει την ποιότητα του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Ένας κούκος δε μπορεί να φέρει την Άνοιξη, αλλά μόνο και μόνο ότι βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο και μάλιστα πρωταγωνιστεί σε αγωνιστικό αλλά οργανωτικό επίπεδο είναι επιτυχία για τον σύλλογο και το άθλημα συνολικά. Ο Ηρακλής μόνο που έφτασε στο φάιναλ-4 είναι πολύ σημαντικό αλλά δύσκολα να κάνει τη ζημιά στον Ολυμπιακό».

Ποιες είναι οι διαφορές του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ;

«Ο Ολυμπιακός από την αρχή του πρωταθλήματος μας έχει δείξει τι μπορεί να κάνει και αυτό που κάνει το κάνει καλά. Ο ΠΑΟΚ πληρώνει τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι, έστησε μία δεύτερη ομάδα με τις μεταγραφές που έκανε τον Ιανουάριο και τώρα τρέχει να προλάβει. Ο Ολυμπιακός είναι πιο δεμένος με λιγότερα λάθη ως ομάδα, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει πιο δυνατές μονάδες που όμως δεν έχουν δέσει ακόμα».

Σε σύγκριση με την περσινή σεζόν οι δύο ομάδες είναι καλύτερες ή χειρότερες;

«Είναι πιο ποιοτικές. Ο Ολυμπιακός εφέτος έχει σταθερότητα από τη θέση του διαγωνίου και έχει στην πάσα τον Φιλίποφ. Ο ΠΑΟΚ έχει πιο καλούς παίκτες αλλά ακόμα θέλει δουλειά και ειδικά στην υποδοχή».

Πως νιώθεις που είσαι μακριά από τους πάγκους της Volley League;

«Μου λείπει πολύ αυτή η ωραία ατμόσφαιρα που υπάρχει στο πρωτάθλημα αλλά και τέτοιες ώρες πριν από τις τελικές φάσεις των διοργανώσεων. Χρειαζόμουν να μείνω για λίγο εκτός, για να ηρεμήσω και να κάνω την αυτοκριτρική μου. Αυτή την περίοδο είμαι σε πολύ καλή φάση, παρακολουθώ όλους τους αγώνες και πιστεύω πως υπάρχουν ομάδες που θα μπορούσε κανείς να δουλέψει και να δημιουργήσει. Θα περιμένω κάποια καλή πρόταση».

Η αυτοκριτική που έκανες σε τι συμπεράσματα κατέληξε;

«Έκανα τα ίδια λάθη παρότι τα γνώριζα. Δεν είναι της παρούσης να δημοσιοποιηθεί κάτι περισσότερο. Δεν έχει και νόημα. Μετά από καιρό θα τα ξαναπούμε. Για την ώρα εύχομαι να δούμε μία ωραία διοργάνωση που θα την ευχαριστηθούν οι θεατές και τηλεθεατές».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ