Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
11-07-2015 18:47

Δημητρακόπουλος: «Ξεχωριστή ομάδα η Παναχαϊκή»

Ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής  καθώς αναλαμβάνει την οργάνωση λειτουργίας του συλλόγου.  Έχει μια σπουδαία διαδρομή ως παίκτης, δούλεψε στο τεχνικό τιμ του Πανελληνίου ενώ  για μια εξαετία  ήταν μάνατζερ των εθνικών ομάδων βόλεϊ και είχε παρουσία σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την Πατρινή ομάδα με την εμπειρία του.

Η άριστη σχέση που διατηρεί με τον Νίκο Ρουμελιώτη από την κοινή τους θητεία στα εθνικά συγκροτήματα έπαιξε καθοριστικό ρόλο  στην συμφωνία των δυο πλευρών.   Ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος αναφερόμενος στην  συνεργασία του με την Παναχαϊκή τόνισε: «Είναι μια πρόκληση στην καριέρα μου. Είναι κάτι ξεχωριστό για μένα ώστε μια επαρχιακή ομάδα να μπορέσει να ξεφύγει από τα όρια της πόλης και του νομού.

Στόχος  είναι να έχουμε μια καλή πορεία, να παραμείνουμε στην Volley league  και γιατί όχι να φτάσουμε στην Ευρώπη μέσα σε ένα πλαίσιο διετίας –τριετίας.

Η Πάτρα έχει ιστορία  στο βόλεϊ και δεν νομίζω ότι το σήμα της ομάδας και η στελέχωση με τους αθλητές που έχει να είναι να κερδίσει μόνο την παραμονή της στην κατηγορία. Η ομάδα και η πόλη αξίζει παραπάνω από το να αποφύγει η ομάδα τον υποβιβασμό.»  Ο ίδιος δεν κρύβει ότι τα δεδομένα είναι τώρα διαφορετικά από την παρουσία του ως μάνατζερ στην εθνική ομάδα και τόνισε « Είναι τελείως διαφορετική η κατάσταση. Στον Πανελλήνιο και στην Εθνική ομάδα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα.

Δεν κρύβω όμως ότι έχω πολύ καλή συνεργασία  και με έχουν βοηθήσει πολύ ο Κώστας Παπασταθόπουλος και η Μαρία Ρουμελιώτη σε οργανωτικά και λειτουργικά θέματα αφού η ομάδα λειτουργεί σε πρότυπα Α1 εθνικής. Αν δεν με βοηθούσαν αυτοί δεν θα μπορούσα να κάνω τα πρώτα μου βήματα στην ομάδα.   Υπάρχουν αθλητές που είχα πολύ καλή συνεργασία στην εθνική ομάδα και είναι πολύ σημαντικό για μένα να είναι στην ομάδα άνθρωποι και αθλητές εξαιρετικοί που με βοηθούν ώστε να δουλέψω όπως μπορώ, όπως ξέρω και όπως θέλω για να είναι η Παναχαϊκή μια ξεχωριστή ομάδα».

sportgame.gr

Σχετικά άρθρα