1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-02-2013 22:00

«Η ζωή είναι μυστήρια...», λέει ο Γιάννης Μέλκας που ως προπονητής της Νίκης θα βρεθεί αντίπαλος του ΠΑΟΚ σε δύο εβδομάδες

Το μεσημέρι ο Γιάννης Μέλκας δέχτηκε τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της Νίκης Αιγινίου Δημήτρη Αυλίδη που του ζητούσε να αναλάβει την ομάδα με στόχο την παραμονή στην Βόλεϊ Λιγκ. Ο Μέλκας δέχτηκε και σε 15 ημέρες θα βρεθεί αντίπαλος της παλιάς του ομάδας (του ΠΑΟΚ) σε αναμέτρηση που θα γίνει στο «Παλατάκι» για την 18η αγωνιστική.

«Η ζωή είναι μυστήρια... Κάνει κύκλους. Πιστεύω στη δυναμική της Νίκης Αιγινίου. Την ξέρω καλά. Έχει καλή και στρωμένη ομάδα. Δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα των προπονητών. Αναλαμβάνω μια ομάδα που χρειάζεται να γίνουν μερικές αλλαγές στο αγωνιστικό προφίλ αλλά και στην ψυχολογία. Είναι μια πρόκληση για μένα και πιστεύω πως θα καταφέρουμε να μείνουμε στην Βόλεϊ Λιγκ».

Ο Μέλκας θα πάει αύριο στο Αιγίνιο για την πρώτη του προπόνηση.

1 σχόλιο

  • Comment Link Α. Μ. Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2013 19:54 posted by Α. Μ.

    Το έμψυχο δυναμικό της Νικης δεν είναι χειρότερο από πολλές ομάδες που προηγούνται στη βαθμολογία. Το πρόβλημά της είναι η ψυχολογία. Αν ο Μέλκας καταφέρει να μεταδώσει στους παίκτες αυτοπεποίθηση και ψυχολογία νικητή θα μπορέσει να κανει πολλές νίκες μ' αυτή την ομάδα και σίγουρα να τη σώσει. Η θέση της άλλωστε από πλευράς υλικου είναι στην πρώτη εξάδα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ