Εκτυπώστε τη σελίδα
25-11-2012 19:52

«Δεν ξεχνώ τον Ολυμπιακό αλλά ανήκω πλέον στον Εθνικό»

Ο Σάκης Μουστακίδης έζησε 10 χρόνια στον Ολυμπιακό (1987-1996) και μαζί του κατέκτησε 7 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα και το ένα από τα δύο Ευρωπαϊκά κύπελλα της ομάδας του Πειραιά, το Κύπελλο Κυπελλούχων του 1996 που ήταν και η τελευταία κούπα που πήρε με την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Ως παίκτης της ΑΕΚ (1996-98) και για λίγο του Εθνικού όπου και

έκλεισε την καριέρα του την περίοδο 2002-03 ο Μουστακίδης αγωνίστηκε αντίπαλος του Ολυμπιακού αλλά αύριο θα είναι η πρώτη φορά που θα τον υποδεχτεί ως προπονητής μια ομάδας.

«Πέρασα μια ζωή στον Ολυμπιακό. Δέκα ολόκληρα χρόνια γεμάτα χαρές και επιτυχίες και ελάχιστες πίκρες. Δεν ξεχνώ όσα πέρασα και πάντα θυμάμαι με νοσταλγία της επιτυχίες και τα σερί εκείνης της ομάδα. Το μυαλό μου και το σώμα μου είναι εδώ και χρόνια στην Αλεξανδρούπολη και στον Εθνικό και για μένα είναι τιμή να ηγούμαι μιας ομάδας νέων αλλά και έμπειρων παικτών που έφτασαν τον Εθνικό και πάλι ψηλά σε σημείο που να προσδοκούμε όλοι ένα θετικό αποτέλεσμα για τρίτη συνεχή σεζόν στις αναμετρήσεις με τους «ερυθρόλευκους».

 

Φωτογραφία: Ανεβασμένος πάνω στο πόντιουμ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1996 στο ΣΕΦ ο Σάκης Μουστακίδης διακρίνεται τρίτος από δεξιά κι επάνω αγκαλιά με τον Σωτήρη Αμαριανάκη και πλάι σε οπαδό του Ολυμπιακού.