1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
19-12-2014 15:27

«Οι καλύτερες στιγμές της καριέρας μου στην Πολωνία»

Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη και όχι άδικα. Σε ηλικία 24 χρονών έχει ήδη πολλές εμπειρίες, από Παγκόσμιες διοργανώσεις, ενώ έχει αγωνιστεί στο γαλλικό Πρωτάθλημα και εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στην Γερμανία.
Ο λόγος για τον Ζένια Γκρεμπένικοβ, ο λίμπερο της Φριντριχσάφεν, την οποία και αντιμετώπισε χθες ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι περισσότεροι χθες στάθηκαν στην πολύ καλή υποδοχή των Γερμανών, δείχνοντας έμμεσα στον Γκρεμπένικοβ ο οποίος καθάριζε ότι μπαλιές ερχόντουσαν. Το volleynews.gr μίλησε με τον 24χρονο διεθνή με την Εθνική Γαλλίας, για την νίκη επί του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πολωνίας, όπου κατέκτησε την τέταρτη θέση με τους τρικολόρ.

«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, ειδικά στα δύο πρώτα σετ που κρίθηκαν στον πόντο. Ο Κλαρκ μας δυσκόλεψε πολύ, δεν ήταν εύκολο να τον σταματήσουμε. Κάποια στιγμή βρήκαμε τον ρυθμό μας, βελτιωθήκαμε στην υποδοχή και στο μπλοκ και ήρθε η νίκη. Πλέον έχουμε πολύ καλές ελπίδες πρόκρισης, θέλουμε να νικήσουμε οπωσδήποτε στην Αυστρία γιατί ηττηθήκαμε στην Γερμανία με 3-2. Θέλουμε το τρίποντο για να κλειδώσουμε την δεύτερη θέση, ενώ με την Καζάν θέλουμε μία καλή εμφάνιση και όλα είναι δυνατά».

Ευδιάθετος παρά την κούραση του αγώνα, μας μίλησε και για την Εθνική Γαλλίας, της οποίας ήταν βασικό μέλος στην κατάκτηση της τέταρτης θέσης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πολωνίας.

«Το όλο διάστημα που συμμετέχαμε στο Παγκόσμιο, από την πρώτη μέρα, μέχρι και τον μικρό τελικό που ηττηθήκαμε από την Γερμανία, ήταν οι καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου. Οι Πολωνοί διοργάνωσαν με τεράστια επιτυχία την διοργάνωση. Εμείς θεωρώ ότι μπορούσαμε να πάρουμε το χάλκινο, αλλά η κούραση ήταν πολύ μεγάλη και μας βγήκε στον μικρό τελικό. Επόμενος στόχος μας το Παγκόσμιο Λιγκ το 2015».

Τίμος Αθανασόπουλος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ