1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-01-2013 20:45

«Ως κορίνθιος χαίρομαι για την πορεία του Παμβοχαϊκού»

Εκνευρισμένος από την απόδοση των παικτών του παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΓΣ Λαμίας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον Παμβοχαϊκό.

 

«Εκνευρίστηκα στο 3ο σετ γιατί συνεχίζαμε να μην κάνουμε αυτό έπρεπε. Με αυτή την επίθεση δε μπορούσαμε να κάνουμε και πολλά. Βγήκε το σερβίς του Μπάκα κι εμείς δεν αντιδράσαμε και δεν κάναμε αυτά που έπρεπε ώστε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι μας. Ως κορίνθιος που είμαι χαίρομαι για την πορεία του Παμβοχαϊκού. Εχει διαφορά με τη δική μου ομάδα και σε στόχο και σε μπάτζετ. Γενικά είμαι ικανοποιημένος από την πορεία μας», τόνισε ο έλληνας τεχνικός.

Στο ίδιο ύφος και οι δηλώσεις του κεντρικού της Λαμίας, Μιχάλη Χριστοφορίδη, στη Nova:«Από το 2ο σετ και μετά μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Δεν έχουμε δικαιολογία. Δεχτήκαμε πολλούς άσσους και το πληρώσαμε. Ο Παμβοχαϊκός νίκησε δίκαια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ