1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-06-2014 12:29

Παγιάν: «Τιμή μου να είμαι μέλος της ΑΕΚ»

Ο Χόρχε Παγιάν αποτέλεσε τον «ακρογωνιαίο λίθο» της ΑΕΚ στην φετινή πορεία, όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες της στην Α1.

Ο Κολομβιανός μάλιστα ήταν και ο πρώτος αθλητής του τμήματος, που ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Ένωση, ενώ οι πληροφορίες τον ήθελαν να φεύγει από την ομάδα. Το enwsi.gr εντόπισε τον Παγιάν στην Κολομβία, όπου βρίσκεται με την εθνική ομάδα της χώρας του. Και μίλησε μαζί του για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ, αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν να πει το «ναι» στην πρόταση της διοίκησης.

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις το «ναι» στην πρόταση της ΑΕΚ για ανανέωση;

«Οι λόγοι που με οδήγησαν να συμφωνήσω στην ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ ποικίλουν. Πρώτα από όλα, η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, με πλούσια ιστορία στον χώρο του αθλητισμού και είναι τιμή μου που αποτελώ μέρος της. Συν τοις άλλοις, ο τρόπος με τον οποίο με υποδέχτηκε η ομάδα πέρσι, ενέπνεε ένα κλίμα σεβασμού προς το πρόσωπο μου, τόσο ως προσωπικότητα, όσο και ως αθλητή. Οι σχέσεις που δημιουργήθηκαν μέσα στην ομάδα χαρακτηρίζονται από αμοιβαία συναισθήματα βαθιάς εκτίμησης, αναγνώρισης και θαυμασμού, στοιχεία καθοριστικά για μένα, ώστε να οδηγηθώ στην απόφαση να πω το «ναι» στην ΑΕΚ».

 Έπαιξε ρόλο η παρουσία ενός έμπειρου προπονητή, όπως είναι ο Χόρχε Ελγκέτα;

«Σίγουρα η παρουσία ενός έμπειρου προπονητή, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ομάδα. Πιο συγκεκριμένα είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία των παικτών. Αποπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά, ακολουθούν τις οδηγίες με μεγαλύτερη πίστη για το αποτέλεσμα. Η παρουσία ενός έμπειρου προπονητή συνεπάγεται με έναν ισχυρό δεσμό τόσο μεταξύ εκείνου και της ομάδας, όσο και μεταξύ των ίδιων των παικτών, κάτι που τελικά θα καθορίσει και την πορεία της ομάδας».

 Είσαι αισιόδοξος ότι την νέα χρονιά θα μπορέσει η ΑΕΚ να μπει στην 4άδα του πρωταθλήματος και θα διεκδικήσει κάποιον τίτλο;

«Αρχικά θέλω να πω πως η ΑΕΚ πέρυσι ακολούθησε μια δύσκολη πορεία και έφτασε ψηλά. Ανεξάρτητα από το τι συνέβη πέρυσι, φέτος είναι μια νέα χρονιά, ένα καινούργιο ξεκίνημα. Η κάθε προσπάθεια ξεκινά και πάλι από το μηδέν με πειθαρχία και θέληση. Φυσικά δεν μπορώ να προβλέπω αν η ΑΕΚ θα καταφέρει να μπει στην τετράδα του πρωταθλήματος. Αυτό όμως που μπορώ να πω είναι να εγγυηθώ ότι θ δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως άλλωστε έκανα πάντα στην ως τώρα πορεία μου και να εργαστώ σκληρά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

 Πόσο σημαντικό είναι για μια ομάδα σαν την ΑΕΚ, να έχει την στήριξη του κόσμου.

«Για κάθε ομάδα είναι σημαντικό να έχει την στήριξη του κόσμου. Συγκεκριμένα όμως για την ΑΕΚ που έχει τόσο μεγάλη ιστορία πίσω της, είναι σπουδαίο να ξέρει ότι ο κόσμος πιστεύει σε αυτή. Και να βλέπει έμπρακτα ότι σε στάδιο της πορείας της, την στηρίζει. Δίνει δύναμη και θέληση στην ομάδα να φτάσει ακόμα πιο ψηλά και να αποδείξει ότι η πίστη του κόσμου ανταμείβεται».

 Eσύ είχες μια εξαιρετική σχέση με τον κόσμο. Τι μήνυμα θα ήθελες να του στείλεις για την επόμενη χρονιά;

«Θα ήθελα να πω στον κόσμο ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Η χρονιά που έρχεται είναι μια νέα χρονιά με νέους στόχους και ελπίδες. Η ομάδα έχει μια καινούργια πορεία να διανύσει και καινούργιες συγκινήσεις να προσφέρει. Θα ήθελα από καρδιάς να μοιραστούμε μαζί όλα αυτά τα συναισθήματα και τους περιμένω στο γήπεδο, εκεί που θα είμαι και εγώ».

 Πηγή: enwsi.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ