1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-05-2014 14:49

Ελευθερία Μηλοβιανού: «Οι Μακεδόνες θα απασχολούν για πολλά χρόνια ακόμη»

Τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Α1 κατηγορία και η ομάδα των Μακεδόνων φέτος πραγματοποίησε μία εξαιρετική πορεία πετυχαίνοντας παράλληλα και τον πρωταρχικό στόχο που ήταν η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία σχετικά εύκολα. Η Ελευθερία Μηλοβιανού μας εξηγεί το μυστικό.


Ποιο ήταν το μυστικό της φετινής πορείας και αν υπήρχαν οι δυνατότητες για ακόμη υψηλότερα στη βαθμολογία;
Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα της φετινής χρονιάς είναι δουλειά πολλών χρόνων. Πολλές απο τις παίκτριες των Μακεδόνων Αξιού προπονούμαστε μαζί πολλά χρόνια και η φιλοσοφία της Διοίκησης αλλά και των προπονητών είναι να δημιουργηθεί μία ομάδα με γερές βάσεις και σωστή υποδομή.Σαφώς φέτος είχαμε και την εμπειρία των 2 χρόνων στην Α1 και αυτό μας βοήθησε ώστε να κατακτήσουμε την 6η θέση στην βαθμολογία. Δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να έχουμε υψηλότερη θέση στην βαθμολογία γιατί πιστεύω ότι αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε στο γήπεδο, αλλά σίγουρα το γεγονός ότι παίξαμε όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας λόγω έλλειψης αδείας του δικού μας γηπέδου δεν μας βοήθησε πολύ.

Σε σχέση με τις δύο προηγούμενες χρονιές η ομάδα των Μακεδόνων φέτος είχε αθλήτριες να ξεχωρίζουν σε όλες σχεδόν τις στατιστικές κατηγορίες. Πού οφείλεται αυτή η αλλαγή; Άλλαξε η φιλοσοφία της ομάδας ; ο τρόπος παιχνιδιού; Ή υπήρξε μεγαλύτερη εμπειρία;


Η ομάδα των Μακεδόνων απαρτίζεται απο νέα παιδιά με στόχους και φιλοδοξίες. Ο τρόπος παιχνιδιού και δουλειάς δεν έχει αλλάξει αλλά πιστέυω πως ήταν λογικό κάποια στίγμη αυτά τα παιδιά να ξεχωρίσουν καθώς προσπαθούν καθημερινά με την βοήθεια του προπονητή να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε προπόνηση. Είμαι της άποψης ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία, για να ξεχωρίσει ένας αθλητής σημαίνει ότι έχει δουλέψει σκληρά σε καθημερινή βάση.

Την φετινή χρονιά η ομάδα είχε πολλά καλά παιχνίδια. Ποιο θεωρείται το καλύτερο και ποιο θα θέλατε να ξεχάσετε;
Σίγουρα φέτος παίξαμε πολύ δυνατά και ανταγωνιστικά παιχνίδια. Υπήρξαν μέρες που είμασταν σε πολύ καλή φόρμα και κάναμε καλές εμφανίσεις, αλλά και παιχνίδια που είτε λόγω κούρασης είτε λόγω ”άσχημης μέρας” η απόδοση μας δεν ήταν όπως θα θέλαμε. Προσπαθώ να κρατάω τα καλύτερα απο κάθε παιχνίδι και να μαθαίνω και να βελτιώνομαι απο τα λάθη μου.

Ποιοί είναι οι στόχοι σου; Η αν θέλεις οι φιλοδοξίες σου μέσα από το βόλεΐ; Τι θέλεις να πετύχεις εσύ; Είτε άμεσα είτε μακροπρόθεσμα;
Ο μεγαλύτερος στόχος για μένα είναι να μπορείς κάθε μέρα που φεύγεις απο το γήπεδο να νιώθεις γεμάτος και ευτυχισμένος. Να νιώθεις ότι μπορείς κάθε μέρα μέσα απο την προπόνηση να βελτιώνεσαι και να γίνεσαι καλύτερος αθλητής αλλά και άνθρωπος. Το βόλεΐ μου έχει χαρίσει πολλές στιγμές μεγάλης χαράς και συγκινήσεις με τις συναθλήτριες μου και θα ήθελα να μπορέσω να ζήσω και άλλες τέτοιες στιγμές. Ο τραυματισμός μου μου έμαθε να αντιμετωπίζω την κάθες προπόνηση και τον κάθε αγώνα σαν να είναι ο τελευταίος. Αλλά η αγάπη μου για το βόλεΐ και τον αθλητισμό μου έμαθε να μην τα παρατάω στα δύσκολα και να μήν σταματώ να έχω στόχους, όνειρα και φιλοδοξίες.

Οι στόχοι για την νέα χρονιά; Τι να περιμένουμε απο την ομάδα των Μακεδόνων;
Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα των Μακεδόνων θα μας απασχολεί για πολλά χρόνια ακόμη. Οι βάσεις υπάρχουν και πιστεύω ότι πάνω σε αυτές θα κινηθεί η ομάδα για να πραγματοποιήσει μια ακόμη καλή χρονιά και να συνεχίσει την αξιοπρεπή πορεία της. Η κατηγορία είναι πολύ απαιτητική αλλά πιστεύω με την συστηματική δουλειά και την στήριξη των φιλάθλων μας θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε μία καλή χρονιά.

Πηγή: DeltaSports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ