1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-05-2014 05:08

Μουστακίδης: «Δεν γουστάρουμε να χάνουμε τελικούς με 3-2»

«Είμαστε θυμωμένοι για τις δύο ήττες με 3-2 σετ. Δεν γουστάρουμε να χάνουμε έτσι. Ο Εθνικός έχει αλλάξει νοοτροπία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης μιλώντας στον Sentra 103,3 δύο ημέρες πριν από τον 3ο τελικό των πλέι οφ της Volleyleague με τον Ολυμπιακό στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Μουστακίδης αναφέρθηκε και στη διαιτησία. Ζήτησε «συγγνώμη» για τις δηλώσεις που έκανε για τους φιλέδες που χρεώθηκε ο Μιγιαήλοβιτς αλλά είπε πως στο τάι μπρέικ του 2ου τελικού μετά τον 6ο πόντο η ομάδα του χρεώθηκε με τέσσερα ανάποδα σφυρίγματα. Μίλησε για τον Γιορντάνοφ, για τους... τραυματισμούς του Ολυμπιακού, για τα προβλήματα του Εθνικού, τον κόσμο αλλά εξέφρασε την άποψη πως ο Εθνικός θα ισοφαρίσει τη σειρά των τελικών σε 2-2 νίκες.

Ο Μουστακίδης ζήτησε συγγνώμη για τις δηλώσεις που έκανε για τους «φιλέδες» που χρεώθηκε ο Μιγιαήλοβιτς αλλά είπε πως στο τάι μπρέικ του 2ου τελικού μετά τον 6ο πόντο η ομάδα του χρεώθηκε με τέσσερα ανάποδα σφυρίγματα. Μίλησε για τον Γιορντάνοφ, για τους... τραυματισμούς του Ολυμπιακού, για τα προβλήματα του Εθνικού, τον κόσμο αλλά εξέφρασε την άποψη πως ο Εθνικός θα ισοφαρίσει τη σειρά των τελικών σε 2-2 νίκες.

 

Διαβάστε και ακούστε όλη την συνέντευξη: ΕΔΩ

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ