1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-04-2014 17:34

Γνωρίζοντας την Γεωργία Αποστολίδου

Αναμφίβολα αποτελεί μια από τις μεγάλες ελπίδες του γυναικείου βόλεϊ . Ο λόγος για την Γεωργία Αποστολίδου η οποία μίλησε στην ιστοσελίδα του Μακεδονικού για το βόλεϊ αλλά και αποκάλυψε διάφορα πράγματα από την καθημερινότητά της.


Αναλυτικά όσα δήλωσε η Γωγώ:

Πότε και πώς και γιατί αποφάσισες να ασχοληθείς με το βόλεϊ;

«Το περίμενα. Θα σας πω γιατί είναι μεγάλη ιστορία, το πώς ξεκίνησα το βόλεϊ. Ο μπαμπάς μου είχε τη φαεινή ιδέα να ξεκινήσω βόλεϊ κι όταν πήγα στο γήπεδο τέλος πάντων και είδα πώς γίνεται αυτό το άθλημα είπα «δεν θέλω να ξαναπατήσω εκεί πέρα» αλλά μετά από 2-3 φορές που ο μπαμπάς μου λέει «δεν υπάρχει περίπτωση, εκεί θα πας και με το ζόρι» τελικά έγινε η τιμωρία μου το να μην πηγαίνω στο βόλεϊ. Μου άρεσε πάρα πολύ κι έτσι ξεκίνησα».

Τι ήταν αυτό που σε τράβηξε για να ασχολείσαι ακόμα μέχρι σήμερα με το βόλεϊ.
«Δεν ξέρω, πλέον είναι τρόπος ζωής, μ'αρέσει πάρα πολύ. Αν δεν το κάνω φεύγω τελείως από την ρουτίνα της ζωής μου ας πούμε, δεν μπορώ να μην έχω το βόλεϊ στη ζωή μου».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου, ή αν θες οι φιλοδοξίες σου μέσα απ'το βόλεϊ; Τι θες να πετύχεις εσύ; Είτε άμεσα, είτε και μακροπρόθεσμα.
«Βασικά θέλω άμεσα να καλυτερεύσω και στο άμεσο μέλλον αν μπορέσω να παίξω σε ένα μεγαλύτερο επίπεδο. Αν μπορέσω, να έχουμε υγεία πάνω απ' όλα βέβαια".

Έχεις κάποια αθλήτρια ή αθλητή ως πρότυπο;
«Η Αγκουέρο μου αρέσει πολύ, από την Ιταλία».

Πας Λύκειο, προφανώς ο ελεύθερός σου χρόνος είναι περιορισμένος. Τι κάνεις σ'αυτό τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που έχεις ανάμεσα στο σχολείο, το διάβασμα, τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχεις;
«Προσπαθώ να ξεχάσω… να ξεχαστώ… να ξεσκάσω ήθελα να πω, βγαίνοντας έξω, κάνοντας ό,τι τα παιδιά της ηλικίας μου. Καφέ, σινεμά, βόλτες κτλ…»




Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ