1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-04-2014 10:26

Κοσμά: «Με την... ΑΕΚ στον τελικό και με το μυαλό για το νταμπλ» (video)

Του: Κώστα Ασημακόπουλου: Πριν από τρία χρόνια πήρε μεταγραφή από τον Ηρακλή Κηφισιάς για τον Ολυμπιακό με σκοπό να κατακτήσει όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους. Η Σοφία Κοσμά στα 21 της χρόνια μετράει ήδη τρία Κύπελλα και ένα πρωτάθλημα και δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει τη συλλογή τίτλων με την ομάδα του Πειραιά.

Η νεαρή ακραία του Ολυμπιακού μίλησε στο Sentra Fm 103,3 για την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και τα πλέι οφ του πρωταθλήματος που αρχίζουν αύριο με τους ημιτελικούς.

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί φέραμε στον Ολυμπιακό το τέταρτο συνεχόμενο Κύπελλο. Είχαμε πολύ δύσκολο έργο γιατί είχαμε δύσκολες κληρώσεις. Αποκλείσαμε Βριλήσσια, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και ο Πανναξιακός δεν είχε να χάσει τίποτα στον τελικό. Βγάλαμε τον πραγματικό εαυτό του Ολυμπιακού και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Όλα έχουν γίνει μετά από σκληρή δουλειά και πολύ αφοσίωση στον στόχο μας».

Περάσατε δύσκολη εβδομάδα με την ήττα από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Πως το διαχειριστήκατε;

«Η ήττα από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα μας πείσμωσε για το φάιναλ-4. Είχαμε μπροστά μας τη διεκδίκηση του τίτλου. Τώρα τα κεφάλια μπαίνουν μέσα και μέσα σε 48 ώρες πρέπει να μπούμε στα πλέι οφ. Την Τετάρτη θα υποδεχτούμε τα Βριλήσσια στον ημιτελικό των πλέι οφ. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε πρώτα την κούραση μας και μετά τους αντιπάλους μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Τι θα μετρήσει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

«Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι για τον τίτλο του πρωταθλήματος. Το θέλουμε πολύ και το πρωτάθλημα. Ο μόνος λόγος για να χάσουμε το πρωτάθλημα είναι να μην παίξουμε εμείς καλά. Από την ΑΕΚ χάσαμε γιατί δεν παίξαμε εμείς καλά σαν ομάδα. Αν παίξουμε συγκεντρωμένα θα φτάσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το πετύχαμε και πέρυσι, μπορούμε και εφέτος. Από εδώ και πέρα θα μετρήσει το πόσο συγκεντρωμένο θα είναι το μυαλό και μετά θα ακολουθήσει και το σώμα».

Ποιο θα είναι το ζευγάρι του τελικού πρωταθλήματος;

«Εκτιμώ πως ο τελικός του πρωταθλήματος θα είναι ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει ζημιά αλλά η ΑΕΚ έχει το αβαντάζ της έδρας. Η ΑΕΚ θα έχει και δεύτερη ευκαιρία σε τρίτο αγώνα λόγω έδρας. Οι έδρες δεν θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά η ομάδα που έχει αυτό το πλεονέκτημα θα έχει πιο πολύ ψυχολογικό αβαντάζ».

Πηγή: sentragoal.gr

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ