1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-03-2014 14:31

Γκιούρδας: «Η επιστροφή, η γυναίκα κόουτς και ο Εθνικός»

Ο Μάριος Γκιούρδας προχθες είχε γενέθλια. Τα πέρασε με την οικογένειά του στο εξοχικό του, στις Ράχες Φθιώτιδας. Εκανε θεραπεία για τις ενοχλήσεις που νιώθει στο ισχίο του και έσβησε τα 41 κεράκια στην τούρτα. Ο Αλεξανδρουπολίτης άσος ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα με την επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Φόρεσε ήδη τη φανέλα του Πήγασου Νέου Κόσμου στην Α΄ Κατηγορία Αθηνών, όπου μάλιστα θα έχει για πρώτη φορά στην καριέρα του γυναίκα προπονήτρια, την Κατερίνα Οικονόμου, που είναι η μόνη γυναίκα προπονήτρια σε ανδρική ομάδα βόλεϊ. Παράλληλα, παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στη Volleyleague και ανησυχεί για την τροπή που έχει πάρει η αγωνιστική κρίση στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Πώς αποφάσισες να επιστρέψεις στην ενεργό δράση;

«Μου λείπει το βόλεϊ. Δεν ήθελα να πάω σε ομάδα που αγωνίζεται σε Εθνική κατηγορία. Ηθελα μία ομάδα για να κάνω το χόμπι μου και να περνάω καλά. Τίποτα περισσότερο».

Γιατί στον Πήγασο και όχι σε κάποια άλλη ομάδα;

«Στην ομάδα βετεράνων που αγωνίζομαι είμαι συμπαίκτης με τον Νικήτα Χιωτίνη, ο οποίος αγωνίζεται στον Πήγασο και η σύζυγός του είναι προπονήτρια».

Μετά τον Μοντάλι, τον Ρίτσι, τον Λάιο, τον Λεώνη, τον Προσαλίκα, θα έχεις γυναίκα προπονήτρια;

«Γιατί όχι; (γέλια)... Στη ζωή δεν πρέπει να αποκλείεις τίποτα. Ολα είναι πιθανά».

Πώς βλέπεις το πρωτάθλημα Volleyleague;

«Είναι ωραίο και ενδιαφέρον πρωτάθλημα και δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις».

Ποιες ομάδες έχουν προβάδισμα για τον τίτλο;

«Από την αρχή θεωρούσα φαβορί τον Ολυμπιακό και τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών τον έχουν βοηθήσει. Θα είναι σίγουρα στον τελικό. Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για Εθνικό, Φοίνικα και Κηφισιά».

Ο Μάριος Γκιούρδας ως γνήσιος Αλεξανδρουπολίτης αναφέρθηκε και στην αγωνιστική κρίση που περνάει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης...

«Δυστυχώς, ο Εθνικός μέσα σε ένα μήνα έχει καταργήσει τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε από την αρχή της σεζόν. Μέσα σε ένα πρωτάθλημα είναι λογικό να προκύπτουν προβλήματα. Θεωρώ πως στον Εθνικό δεν έγινε σωστή διαχείριση των προβλημάτων και της κρίσης».

Τι έχεις να συμβουλεύσεις τον Ανδρέα Ανδρεάδη, τον Σάκη Μουστακίδη και τη διοίκηση του Εθνικού;

«Δεν γνωρίζω τι ακριβώς ειπώθηκε στο συγκεκριμένο επεισόδιο. Ο Ανδρέας μιλάει λίγο παραπάνω, αλλά αυτή την ώρα πρέπει να λυθούν όλα τα προβλήματα με κάθε κόστος. Ολο το έμψυχο δυναμικό χρειάζεται στην ομάδα. Δεν υπάρχει πολυτέλεια για αποκλεισμούς, εκτός κι αν έχει γίνει κάτι που είναι ανυπέρβλητο, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσει αμέσως για να βρει η ομάδα της ηρεμία της».

Πηγή: Εφημερίδα Goalnews - sentragoal.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ