1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
15-02-2014 14:03

Το μήλο κάτω απ' τη μηλιά (video)

Πολλά χρόνια τώρα, ο λαός λέει ότι «το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει», και ο λαός δεν κάνει ποτέ λάθος. Το παράδειγμα του Θανάση Πρωτοψάλτη είναι χαρακτηριστικό. Γέννημα –θρέμα της Λεμεσού γιος της Αλεξίας Ροτσίδου και του Σπύρου Πρωτοψάλτη παλιές δόξες του Παναθηναϊκού, o ακραίος της Κηφισιάς έχει βάλει πλώρη για να τους ξεπεράσει. Το volleynews.gr συνάντησε την Αλεξία Ροτσίδου στον αγώνα του ΑΟΚ με τον Άρη. 
Πώς είδατε το Θανάση και το παιχνίδι σήμερα;

«Χάρηκα πάρα πολύ που είδα το γιο μου να αγωνίζεται σήμερα. Είχα να τον δω οχτώ μήνες, γιατί τα Χριστούγεννα δεν κατέβηκε καθόλου στην Κύπρο λόγω της Εθνικής ομάδας. Έχει αλλάξει πάρα πολύ αγωνιστικά από πέρυσι, έχει ωριμάσει αγωνιστικά, τεχνικά, και νομίζω ότι αν συνεχίσει να δουλεύει έτσι, έχει να προσφέρει πολλά στο ελληνικό βόλεϊ».

Από ποιον πήρε ο Θανάσης, από εσάς ή από τον πατέρα του;

«Έχει στοιχεία κι από τους δύο. Νομίζω ότι το νεύρο και την εκρηκτικότητα τα πήρε από τη μαμά».

Έχετε άλλον ένα γιο, παίζει κι εκείνος βόλεϊ;

«Ο μικρός είναι 12 χρονών κι έχει ξεκινήσει από πέρυσι να παίζει. Εφέτος κάνει πιο πολλές προπονήσεις κι ασχολείται ατομικά με τον πατέρα του. Έχει κι ο μικρός πολύ καλά στοιχεία, και νομίζω πάμε καλά».

Μπήκατε ποτέ πριν στο δίλλημα αν ο Θανάσης πρέπει να παίξει στην Εθνική Ελλάδος ή στην Εθνική Κύπρου;

«Το είχαμε συζητήσει στην αρχή με το Θανάση. Νομίζω ότι κάναμε καλά που επιλέξαμε την Εθνική Ελλάδος, γιατί έχει καθιερωθεί πλέον και στους άντρες. Ξεκίνησε από τους παίδες , πήγε στους εφήβους, όπου για εκείνον ήταν ένα άγνωστο και δύσκολο περιβάλλον γιατί δούλευε πάρα πολύ και ήταν μακριά από την οικογένεια του. Στερηθήκαμε πολλά πράγματα».

Δοξάσατε τον Παναθηναϊκό επί χρόνια, παίρνοντας πρωταθλήματα, το ότι δεν τον κράτησαν εφέτος, σας πίκρανε;

«Προσπαθήσαμε να επηρεάσουμε το Θανάση  να μείνει στον Παναθηναϊκό γιατί είμαστε παναθηναϊκοί, αγαπώ τον Παναθηναϊκό,  αλλά δεν ήταν στις επιλογές των προπονητών και της διοίκησης. Η ψυχολογία του Θανάση έχει αλλάξει τελείως εφέτος. Του δόθηκε η ευκαιρία και δουλεύει πολύ καλά με τον προπονητή του. Η Κηφισιά του έδωσε ένα άλλο οικογενειακό κλίμα που νομίζω ότι αποδίδει πάρα πολύ καλά».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ