1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-01-2014 21:43

Tαρνατόρος: «Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε την κρίση»

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος έστειλε μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας για να μπορέσει το ελληνικό βόλεϊ να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της κρίσης αλλά και τις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν μέσα στο 2014:
«Το 2014 θα είναι ένας ακόμα δύσκολος χρόνος, αλλά με δουλειά και ομόνοια είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα και θα επιτύχουμε τους στόχους μας.

Το βασικότερο αγαθό είναι η υγεία μας και η ψυχολογία μας. Πρέπει να δούμε τα πράγματα αισιόδοξα και παραγωγικά. Τα οικονομικά προβλήματα είναι δεδομένα αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα σταθούν εμπόδιο για την επιβίωση του ελληνικού βόλεϊ. Δεν θα πρέπει να αλλοιώσουν την φαντασία και την δημιουργία μας. Ο καθένας από τη σκοπιά του πρέπει να δώσει όλες τις δυνάμεις που διαθέτει για να κρατήσουμε ψηλά το άθλημα.

Το πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ είναι η βιτρίνα του αθλήματος σε συλλογικό επίπεδο. Οφείλουμε να έχουμε πάντα τον πήχη ψηλά με κάθε κόστος. Όφείλουμε να παλεύουμε για να έχουμε καλύτερες συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού ώστε το προϊόν που παρουσιάζουμε να είναι ελκυστικό στους φιλάθλους και να αφήνει ικανοποιημένους τους χορηγούς και τους υποστηρικτές που σε δύσκολες εποχές στηρίζουν το άθλημα.

Είμαι αισιόδοξος αλλά και ρεαλιστής. Πιστεύω πως θα βρούμε τρόπους να ξεπεράσουμε την κρίση ως κοινωνία και ως άθλημα. Αρκεί να είμαστε όλοι μαζί.

Όλοι στην ΕΣΑΠ σαν μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό θα προσπαθήσουμε για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για να κατακτήσουμε τον τίτλο και το 2014. Σε συνεργασία με τους αθλητές, τα ΤΑΑ, τους διαιτητές αλλά κυρίως τους εκπροσώπους του Τύπου θα συνεχίσουμε στο δρόμο της επιτυχίας, με γεμάτα γήπεδα, χωρίς βία, με μεγαλύτερη προβολή και καλύτερη ποιότητα σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Καλή χρονιά»

1 σχόλιο

  • Comment Link geoRg21 Τετάρτη, 01 Ιανουαρίου 2014 19:06 posted by geoRg21

    Κοιτα να καθαρισετε το βολλευ και να το κανετε λιγο πιο αξιοπρεπες και υγιες γιατι πονεσαν τα ματακια μας με τις διαιτησιες που δεν εμπεριειχαν ανθρωπινα λαθη αλλα στιχευμενα λαθη και αυτο ειναι πολυ επικυνδυνο για το αθλημα..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ