1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-10-2013 13:45

«Στόχος μου να γυρίσω στην Εθνική ομάδα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Ο ακραίος της Λαμίας Δημήτρης Ριζόπουλος μίλησε στη NOVA για την εντυπωσιακή απόδοση του στον αγώνα με την Παναχαϊκή. Αναφέρθηκε στους 27 πόντους (εκ των οποίων οι 11 ήταν άσσοι), για το παράπονο του που δεν βγήκε MVP της 3ης αγωνιστικής, για τους στόχους της Λαμίας, τον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό, τον κόσμο της Λαμίας αλλά και τον στόχο του που είναι η επιστροφή στην Εθνική Ανδρών.
Δείτε το video εδώ

Για τον αγώνα με την Παναχαϊκή και για τις εντυπωσιακές επιδόσεις του:


«Άρχισα να το καταλαβαίνω από την επόμενη ημέρα τι ακριβώς είχα κάνει. Από την πρωινή προπόνηση ένιωθα πολύ καλά. Ένιωθα δυνατός. Πήρα ρίσκο στο σερβίς και μου βγήκε σε καλό. Τα σερβίς μου ήταν δυνατά και οι αντίπαλοι υποδοχείς δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και έτσι ήρθαν οι 11 άσσοι. Με στεναχωρεί που δεν είμαι MVP της 3ης αγωνιστικής. Αρκετοί με ρωτούν γιατί δεν είμαι MVP. Η αλήθεια είναι ότι δε μπορώ να τους απαντήσω γιατί κι εγώ έχω την ίδια απορία. Δεν ξέρω με ποια κριτήρια οι αρμόδιοι βγάζουν τον καλύτερο παίκτη της αγωνιστικής. Πιστεύω πως θα έπρεπε να ήμουν MVP μετά από 11 άσσους και τέτοια ποσοστά σε υποδοχή και επίθεση σε μία δύσκολη έδρα. Όλα αυτά έπρεπε να επιβραβευτούν. Είναι ένα γεγονός που με στεναχωρεί πολύ. Πιστεύω πως με αδίκησαν πολύ σε αυτή την αγωνιστική. Προσωπικά δεν θα το βάλω κάτω. Θα προσπαθήσω ακόμα περισσότερο».

Για το πρωτάθλημα και τον αγώνα με τον αγώνα της Λαμίας με τον Παμβοχαϊκό:

«Οι ομάδες που θα έχουν διάρκεια και θα αντέξουν αγωνιστικά και οικονομικά θα καταφέρουν να διακριθούν στο εφετινό πρωτάθλημα. Μου αρέσει που παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα κι αυτό είναι χαρακτηριστικό του εφετινού πρωταθλήματος. Ο Παμβοχαϊκός δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα. Το ίδιο έκανε και πέρσι αλλά μπήκε στην 4αδα και ήταν φιναλίστ. Τον αντιμετωπίζουμε το Σάββατο στη Λαμία. Ελπίζω μέχρι τότε να μην παίζει καλά...»

Για την Λαμία , τους στόχους της και τον Γιώργο Γιάτση:

«Είμαστε ομάδα που δε μας αρέσουν τα λόγια αλλά οι πράξεις. Θέλουμε να έχουμε την υγεία μας και να παίζουμε καλό βόλεϊ ώστε να ευχαριστιέται ο κόσμος. Στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή. Εφόσον μπούμε γρήγορα στα πλέι οφ θα τα συζητήσουμε όλα. Προς το παρόν δε μιλάμε για 4αδα. Βέβαια θα συμφωνήσω και με το Νίκο Ρουμελιώτη ότι μόνο ο Ολυμπιακός έχει πει ξεκάθαρα ότι θέλει το πρωτάθλημα. Θεωρώ πως και άλλες ομάδες όπως είναι ο Φοίνικας θα πρέπει να πουν ξεκάθαρα πως στοχεύει στον τίτλο. Έχουμε κι εμείς όνειρα αλλά για την ώρα δε μιλάμε για αυτό. Μεγάλο ρόλο στη δουλειά μας παίζει ο Γιώργος Γιάτσης. Έχω δουλέψει μαζί του και στον Άρη. Δουλεύει με μεθοδικότητα και πάθος και σε κάνει να δουλεύεις και για αυτόν».

Για τον κόσμο της Λαμίας:

«Ο κόσμος της Λαμίας είναι κοντά μας. Μας στηρίζει και μας βοηθάει. Έρχεται στο γήπεδο αλλά το «Χαλκιοπούλειο» έχει χωρητικότητα 2.500 θέσεις. Αν είχαμε ένα γήπεδο όπως της Παναχαϊκής θα φαίνονταν πιο πολύ η δυναμική του. Δεν έχουμε παράπονο και σίγουρα θα μας στηρίξει και εφέτος. Άλλωστε αυτό εξαρτάται και από εμάς»

Για την επιστροφή του στη Λαμία:

«Με τη διοίκηση της Λαμίας είχα πάντα καλές σχέσεις. Πέρασα δύο ωραία χρόνια. Από τη στιγμή που ήρθε προπονητής και ο Γιώργος Γιάτσης αποφάσισα να γυρίσω. Οι συνθήκες εδώ είναι πολύ καλές και η πόλη ασχολείται πολύ με το βόλεϊ. Γενικά οι συνθήκες είναι ιδανικές για έναν αθλητή».

Για το όνειρο του να επιστρέψει στην Εθνική Ανδρών:

«Ο στόχος μου είναι να γυρίσω στην Εθνική ομάδα και να φορέσω τα γαλανόλευκα. Αυτό είναι το όνειρο κάθε αθλητή. Όποτε έχω κληθεί στην Εθνική ομάδα το έχω κάνει με μεγάλη χαρά και μακάρι να είμαι στις επιλογές του νέου προπονητή για να βοηθήσω την Εθνική ομάδα».

Διαβάστηκε 2592 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ