1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-10-2013 13:05

«Αντίθετα με την κατάσταση της χώρας, το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό»

Η Σοφία Κοσμά και η Τζίνα Λαμπρούση βρέθηκαν στο στούντιο του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και δεν δυσκολεύτηκαν να… πνίξουν τον φουνταριστό, Γιώργο Θαναηλάκη.

Οι δύο βολεϊμπολίστριες του Ολυμπιακού αναφέρθηκαν στο εφετινό πρωτάθλημα της Α1 και τους στόχους της ομάδας… 

Οι σημαντικότερες δηλώσεις των Σοφία Κοσμά και Τζίνα Λαμπρούση στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και την εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» με τον Γιώργο Θαναηλάκη και τον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου: 

-τι θυμούνται από τους περσινούς τελικούς της Α1 βόλεϊ με την ΑΕΚ: 
Σοφία Κοσμά: «Μου έχει μείνει μια πολύ γλυκιά γεύση. Το να είναι νταμπλούχος είναι πολύ καλό. Είναι το πρώτο πρωτάθλημα για την γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού. Θυμάμαι το πάθος και την ψυχή που βγάλαμε». 

Τζίνα Λαμπρούση: «Ο Ολυμπιακός έβγαλε μεγάλη ψυχή στο γήπεδο στους τελικούς. Γι’ αυτό και μπόρεσε να γυρίσει τα παιχνίδια και τη σειρά των αγώνων» 

-για την μεταγραφή της: 
Λαμπρούση: «Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, το κάτι παραπάνω φέτος. Είναι πολύ ωραία στον Ολυμπιακό. Πολλή οργάνωση, άλλο επίπεδο και ρυθμός στις προπονήσεις. Έχω αλλάξει παραστάσεις»

-για το εφετινό πρωτάθλημα της Α1: 
Λαμπρούση: «Θα είναι καλύτερο και περισσότερο ανταγωνιστικό από το περσινό. Έχουν ενισχυθεί τα Βριλήσσια αρκετά, και ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος». 
Κοσμα: «Αν σκεφτούμε την κατάσταση της χώρας το λογικό θα ήταν το πρωτάθλημα να είναι χειρότερο. Όμως υπάρχει συνεχώς μια βελτίωση στο πρωτάθλημα και αυτό το κάνει καλύτερο». 

-για το ενδεχόμενο να αγωνιστούν στο εξωτερικό: 
Κοσμά: «Το είχα πει και εξακολουθώ να το θέλω. Τα πράγματα αλλάζουν από χρόνο σε χρόνο όμως και δεν μπορείς να προβλέψεις κάτι. Όσο είμαι ευχαριστημένη εδώ θα μένω. Είχα κάποια πρόταση από πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ για να παίξω κι εκεί και από άλλες ομάδες» 

Λαμπρούση: «Είναι ένα από τα όνειρά μου να παίξω στο εξωτερικό και θα ήθελα να το πραγματοποιήσω. Πρώτα όμως θα ήθελα να τελειώσω τη σχολή μου και μετά».

πηγή: sport-fm.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ