1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-03-2020 14:04

Κορονοϊός: 166 πρόστιμα σε πολίτες για άσκοπες μετακινήσεις

Σε 166 ανέρχονται τα πρόστιμα για παράβαση της καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού από τις 6πμ της Δευτέρας μέχρι την ίδια ώρα την Τρίτη.

Τα πρόστιμα βεβαιώθηκαν σε άτομα που δεν είχαν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα.

Σύμφωνα με το ρεπορταζ ένας οδηγός προσπάθησε να στείλει μήνυμα στον πενταψήφιο αριθμό την ώρα που τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί για έλεγχο. Σε μια άλλη περίπτωση, ο οδηγός εντοπίστηκε στην αντίθετη πλευρά του νομού από αυτή που κανονικά θα έπρεπε να κινείται βάσει των όσων είχε δηλώσει.

Παρότι χθες, Δευτέρα, οι αστυνομικοί ήταν πιο ελαστικοί και προχωρούσαν σε συστάσεις προς τους πολίτες, από σήμερα Τρίτη το μέτρο θα τηρείται αυστηρά.

Μάλιστα, γίνονται και έλεγχοι σε λεωφορεία και στάσεις, με τους αστυνομικούς να μπαίνουν μέσα για να διασταυρώσουν πως οι επιβάτες έχουν τα απαραίτητα έγγραφα μετακίνησης.Υπεθυμίζεται ότι το πρόστιμο για όσους δεν τηρούν τα μέτρα στην απαγόρευση κυκλοφορίας, είναι ύψους 150 ευρώ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ