1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-09-2018 18:00

Ηλίας Κρεούζης: «Μας λείπει πολύ ο Νίκος Σαμαράς»

To ντεμπούτο του Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής στη διοργάνωση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς γίνεται έχοντας προπονητής έναν από τους καλύτερους φίλους του αείμνηστου «Σαμ». Ο προπονητής της ομάδας της Θράκης Ηλίας Κρεούζης δίνει το στίγμα της ομάδας του και αποκαλύπτει την στενή οικογενειακή σχέση που είχε με τον Νίκο Σαμαρά:


«Είναι μεγάλη τιμή για μένα και την ΑΕ Κομοτηνής που θα αγωνιστούμε σε αυτή τη διοργάνωση που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του σπουδαίου ανθρώπου και βολεϊμολίστα Νίκου Σαμαρά. Μας συνέδεε προσωπική φιλία και στενές οικογενειακές σχέσεις. Όταν εγώ έφυγα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τη σεζόν που ανεβάσαμε την ομάδα στην Α1, ήρθε ο Νίκος και μαζί με τον Γιάννη Τασιούλη είχαμε πολύ στενή παρέα. Τότε ήρθα εδώ στην Κομοτηνή και αγωνιζόμουν. Γνώριζα και την Ελενα Δούκα που τότε έπαιζε μπάσκετ και φοιτούσε στη νομική της Κομοτηνής. Από μένα γνώρισε το Νίκο και παντρεύτηκαν. Μας λείπει πολύ ο Νίκος και η σκέψη μας μας είναι σε αυτόν για αυτό η συμμετοχή μας σε αυτή τη διοργάνωση έχει ιδιαίτερη σημασία».

Στη φωτογραφία ο Ηλίας Κρεούζης με τη σύζυγο του.

Ο ΠΑΟΚ και η Κομοτηνή κάνουν σερβίς στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς (29/9, 17.00)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ