1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-01-2017 15:23

Τα γενέθλια του Ρούση στη Νάξο (video)

Τα γενέθλια του γιόρτασε στη Νάξο ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού , Γιώργος Ρούσης που μέσα σε πολύ ζεστό κλίμα συντροφιά με τις αθλήτριες του και το προπονητικό τιμ "έσβησε" τα 38 κεράκια ανάμεσα σε πειράγματα και τα απαραίτητα αστεία.


Την στιγμή απαθανάτισαν οι ίδιες οι αθλήτριες που φυσικά ανέβασαν και τα σχετικά βίντεο στα social media ενώ αργά το βράδυ ο ίδιος ο κόουτς ευχαρίστησε όσους του ευχήθηκαν με ένα μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

"Ευχαριστώ για τις ευχές σας,που ήδη πιάνουν τόπο καθώς τώρα που είδα τον εαυτό μου στον καθρέφτη τα μαλλιά μου γίναν πιο πυκνά,οι κοιλιακοί μου γίναν περισσότεροι από ;ένας κ φύγαν οι σακούλες απ τα μάτια μου αλλά είδα κ μερικά ελαττώματα-ένα από αυτά είναι ότι δεν είμαι τόσο κοινωνικός κ τόσο απλόχερος στις ευχές όσο όλοι εσείς που με θυμηθήκαμε κάτι που ανταποδώσω με την πρώτη ευκαιρία! 

Ήταν ωραία η ημέρα απλή όπως ταιριάζει στον χαρακτήρα μου κ ευχαριστώ τις αθλήτριες μου για την τούρτα κ το φάλτσο "happy birthday" που μου χάρισαν.

Ήταν τα πρώτα γενέθλια μακρυά απ την γυναίκα μου-ελπίζω κ τα τελευταία"

naxospress.gr

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link daredevil Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2017 17:14 posted by daredevil

    Δήλωσεις με νόημα απο τον ρουση
    για ποιον-ποιούς χτυπούν οι καμπάνες?
    Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει...Κρίμα για αυτή την ομάδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ