Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
17-09-2015 19:15

Ντύθηκε νύφη η Κάταλιν Κις

Τον εκλεκτό της καρδιάς της και πατέρα του παιδιού της, Κωνσταντίνο Ζάρα, παντρεύτηκε το Σάββατο (12/09) μία από τις αγαπημένες των ελληνικών γηπέδων, Κάταλιν Κις.
Ο γάμος δεν θα μπορούσε να γίνει κάπου που να μην έχει σχέση με το βόλεϊ γι' αυτό και έλαβε χώρα στο «Καράβι» του Σχοινιά, όπου εκτός από τον γάμο, το ευτυχισμένο ζευγάρι έκανε και τη βάφτιση του μικρού Παναγιώτη – Λουκά.

Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Αλέξανδρος Τσόλτος, ενώ οι νονοί του «μπέμπη» ήταν ο Σπύρος Καραχάλιος και η Ελπίδα Παπουτσάκη.

Βέβαια η πανέμορφη νύφη, δεν θα κάνει ταξίδι του μέλιτος, ακόμη τουλάχιστον, αφού την περιμένει το πρωτάθλημα Κύπρου.

Ευχόμαστε τα καλύτερα στο ζευγάρι και τον μικρό Παναγιώτη – Λουκά!

Σχετικά άρθρα

  • Εξοφλήθηκε η Κις
    Το πρόβλημα με την προσφυγή της Κάταλιν Κις, λύθηκε για την ΑΕΚ.


  • Γλυκό αντίο για τη Κις
    Ο Άρης έκλεισε με νίκη τη φετινή σεζόν και μέσα σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτησε την Κάταλιν Κις στο τελευταίο παιχνίδι της σπουδαίας καριέρας της. Οι «κιτρινόμαυρες» αν και βρέθηκαν πίσω με 1-0 και 2-1 , νίκησαν με 3-2 την αξιόμαχη Ελπίδα Αμπελοκήπων που αποχαιρέτησε μαχόμενη την Α1 Γυναικών.
  • Λέει «αντίο» στα φιλέ η Κάταλιν Κις
    Το Σάββατο 25 Μαρτίου ο Άρης θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι για τη φετινή σεζόν απέναντι στην Ελπίδα Αμπελοκήπων και οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για να δώσουν ένα τελευταίο χειροκρότημα στις αθλήτριες του Δημήτρη Σολκίδη αλλά και στη Κάταλιν Κις που θα αποσυρθεί από τα φιλέ.
  • Ντύθηκε νύφη η Κουνάδη
    Τα σκαλιά της Εκκλησίας ανέβηκε η Φαίη Κουνάδη στο πλευρό του αγαπημένου της Γιώργου.