1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-05-2014 13:17

Το γλέντι Ολυμπιακού, Εθνικού και «το απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις» του Χριστοφιδέλη (video)

Cannot find volleynews.v2/MEN/OLYMPIAKOS/2013-14/glenti-prot folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/OLYMPIAKOS/2013-14/glenti-prot/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Στο ίδιο νυχτερινό κέντρο της Αλεξανδρούπολης γλέντησαν μέχρι το πρωί οι παίκτες, οι προπονητές, οι συνεργάτες και οι παράγοντες του πρωταθλητή Ολυμπιακού και του δευτεραθλητή Εθνικού.




Την παράσταση έκλεψε και πάλι ο mvp του πρωταθλήματος Κώστας Χριστοφιδέλης ο οποίος ανέβηκε στην πίστα και αρχικά τραγούδησε το «κάτι μαγικό». Στη συνέχεια έδωσε το λόγο πήρε ο γνωστός παράγοντας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αλλά και οπαδός του Ολυμπιακού Θεόδωρος Μαυρίδης που τραγούδησε τον ύμνο του Εθνικού και στη συνέχεια το μικρόφωνο δόθηκε στον Χριστοφιδέλη που τραγούδησε το γνωστό λαϊκό άσμα «απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις»...

Tα περίπτερα «ξεπούλησαν» από τα πούρα των πρωταθλητών, ενώ οι παίκτες του Ολυμπιακού φωτογραφίζονταν με το κύπελλο. Η Καμίλα Καλντέιρα συνόδευσε τον αγαπημένο της Λεονάρντο που ξεφάντωσε με την καρδιά του, ενώ ο Δημήτρης Καζάζης φωτογραφίζονταν με το κύπελλο ενώ σε γνωστό συνάδελφο που του έκανε κριτική μέσα στη σεζόν του αφιέρωσε το τραγούδι «έπεσες έξω...».

Το τηλεοπτικό συνεργείο της NOVA κατέγραψε το «ερυθρόλευκο» γλέντι ενώ αργότερα έφτασαν και όλοι οι παίκτες του Εθνικού με τους Ράιτς, Μιγιαήλοβιτς να χορεύουν τσιφτετέλι, τον Σάκη Μουστακίδη να αποθεώνεται όταν χόρεψε το «ραγίζει απόψε η κάρδια» ενώ οι Γρηγόρης Σιδηρόπουλος, Γιώργος Παπάζογλου δεν σταμάτησαν να δέχονται συγχαρητήρια από τους εβρίτες και απόλαυσαν την βραδιά μαζί με τις συζύγους τους.

 

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ