1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-02-2014 00:53

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός βοήθησε οικογένειες στην Ανάβυσσο

Στην Ανάβυσσο βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης αντιπροσωπία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού προκειμένου να υλοποιήσει άλλη μια φιλανθρωπική στο πλαίσιο του προγράμματος «Μη σταματάς, να βοηθάς».
Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π βοήθησε παραδίδοντας μέσω της ΜΚΟ «Κοινωνική Στήριξη» 15 κούτες με τρόφιμα σε άπορες οικογένειες της περιοχής. Την αποστολή του Ολυμπιακού, που αποτελούνταν από την Γενική Διευθύντρια Χριστίνα Τσιλιγκίρη, τον μάνατζερ της Κολύμβησης Σπύρο Μπιτσάκη, τον έφορο των Ναυταθλητικών Τμημάτων Αναστάσιο Βουγίδη και τον προπονητή του ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ Νίκο Κυρίτση, υποδέχτηκε στην Ανάβυσσο, η πρόεδρος της «Κοινωνικής Στήριξης»  Αναστασία Τσιακάλου. Οι οικογένειες μέσω της «Κοινωνικής Στήριξης» πήραν από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού τρόφιμα μακράς διάρκειας τα οποία είχαν συγκεντρωθεί στην Ιστορική Λέσχη της Μαρίνας Ζέας.

Μετά από την παράδοση των αγαθών η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού Χριστίνα Τσιλιγκίρη δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά ήρθαμε στην Ανάβυσσο για να βοηθήσουμε αυτούς που μας έχουν ανάγκη. Κάποιες οικογένειες που δίνουν καθημερινά αγώνα για να επιβιώσουν αξιοπρεπώς. Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα της ΜΚΟ «Κοινωνική Στήριξη» συνεχίζοντας έτσι την φιλανθρωπική μας δράση με τον τίτλο "Μη σταματάς, να βοηθάς" Ο Ολυμπιακός είναι πάντα δίπλα στις ευπαθείς ομάδες, που λόγω των συνθηκών της εποχής μας ο αριθμός τους έχει αυξηθεί πάρα πολύ».

Η πρόεδρος της ΜΚΟ «Κοινωνική Στήριξη»  Αναστασία Τσιακάλου τόνισε από την πλευρά της: «Η Κοινωνική Στήριξη είναι μια ΜΚΟ η οποία εδώ και 15 χρόνια υποστηρίζει παιδιά με ειδικές ανάγκες αλλά επειδή το πλαίσιο έχει αλλάξει λόγω των συνθηκών ζωής είμαστε δίπλα και σ’ άλλους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Σήμερα συγκεντρώσαμε εδώ 15 οικογένειες από την Ανάβυσσο και τις γύρω περιοχές για να τις βοηθήσουμε με υλικά αγαθά. Ευχαριστούμε θερμά τον Ολυμπιακό, τον μεγάλο αυτό σύλλογο, που υποστήριξε το πρόγραμμα μας «Διπλανή πόρτα» το οποίο αφορά τους αναξιοπαθείς συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και φτώχιας. Με το πρόγραμμα αυτό προσφέρεται υποστήριξη σε δεκάδες οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης με την παροχή τροφίμων, ιματίων, χρημάτων και βιβλίων. Ο Ολυμπιακός έχει τεράστια ιστορία και είναι πολύ σημαντικό στην εποχή όπου ζούμε να είναι με πράξεις δίπλα στην ελληνική κοινωνία»

Η «Κοινωνική Στήριξη» είναι μια ΜΚΟ η οποία υλοποιεί τα τελευταία 15 χρόνια προγράμματα που στοχεύουν στον αποστιγματισμό και την καλύτερη κοινωνική ένταξη των παιδιών με ειδικές ικανότητες που ζουν σε ιδρύματα. Επιπλέον ευαισθητοποιεί την ευρύτερη κοινότητα σε θέματα διαφορετικότητας και προσφέρει εξοπλισμό σε πολλά Κοινωνικά Ιδρύματα. Η ΜΚΟ έχει ως έδρα την Ανάβυσσο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ