1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-02-2014 09:53

«Δεν θέλω να τους κερδίσω, προτιμώ μια αγκαλιά!» (video)

Ένα συγκινητικό, χιουμοριστικό και... αθλητικό ντοκιμαντέρ αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις αρχές Απριλίου. «Οι αισιόδοξες» είναι ο τίτλος της ταινίας την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε η Γκούνχιλντ Βεστχάγκεν Μάγκνορ.

Αν και μόλις έκλεισε τα 30, η Νορβηγίδα ετοίμασε το ντοκιμαντέρ που αφορά τα... γηρατειά, αποκαλύπτοντας πως η ίδια φοβάται να μεγαλώσει!

Πρωταγωνίστριες είναι δεκαπέντε ηλικιωμένες γυναίκες, από 66 έως και 98 ετών (!), οι οποίες κάνουν προπονήσεις βόλεϊ, κάθε Δευτέρα, εδώ και 40 χρόνια, χωρίς ωστόσο να έχουν δώσει αγώνα τα τελευταία 30 χρόνια!

Και ξαφνικά, η ομάδα από το Χάμαρ της Νορβηγίας, αποφασίζει να βρει αντίπαλο. Και βρίσκει μια ομάδα ηλικιωμένων ανδρών από τη Σουηδία. «Δεν θέλω να τους κερδίσω, προτιμώ να τους κάνω μια αγκαλιά», είναι η... κορυφαία ατάκα που ακούγεται στο τρέιλερ.

Η ταινία «ακολουθεί» τις κυρίες στην καθημερινή ζωή τους και στο γήπεδο φυσικά. Όσο για τα μυστικά της προετοιμασίας; Γέλιο, προπόνηση, ομαδικό πνεύμα, βελονάκι, λουλούδια και στο τέλος, την ώρα του αγώνα, κάποιοι όμορφοι Σουηδοί κύριοι!

Η ταινία έχει και σελίδα στο facebook (https://www.facebook.com/Optimistenefilmen)

 

Πηγή: sentragoal.gr

 

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ