1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-06-2013 15:42

«Ευχαριστώ τον Παμβοχαϊκό»

Ο Σωτήρης Πανταλέων που συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στις Κάννες, ευχαρίστηκε τον Παμβοχαϊκό και τον πρόεδρό του Κώστα Ρωμανό για την συνεργασία, ενώ τόνισε ότι οι δρόμοι τους θα συναντηθούν ξανά.


«Δέχθηκα την πρόταση από τις Καννές και ήταν μια καλή ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα πρωτάθλημα με υψηλό επίπεδο, σαφώς πιο ανταγωνιστικό από το ελληνικό. Δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στον Παμβοχαϊκό, γι’ αυτό και υπήρξε συνεννόηση ώστε να μην δημιουργηθεί αγωνιστικό πρόβλημα και να βρεθεί ο αντικαταστάτης μου. Είμαι ευχαριστημένος για τη μεταγραφή μου και κυρίως για τον τρόπο που συνέβη, καθώς ξέρω πως δεν δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα. Ευχαριστώ τον Παμβοχαϊκό και ιδιαίτερα τον κ. Ρωμανό, με τον οποίο έχουμε εξαιρετική σχέση και ξέρω ότι πάντα θα υπάρχει μια ζεστασιά ανάμεσα μας, όπως και με τον σύλλογο. Εκτιμώ πολύ τη συνεργασία μου με τον Παμβοχαϊκό την περσινή σεζόν και είμαι σίγουρος ότι οι δρόμοι μας θα συναντηθούν και πάλι»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ