1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-04-2022 19:47

Volley League γυναικών: Για την πρόκριση ο Παναθηναϊκός, για την ισοφάριση της σειράς ο ΠΑΟΚ

Έφτασε η ώρα για τις δεύτερες μάχες της σειράς των ημιτελικών της Volley League γυναικών, με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί την Τρίτη του Πάσχα τον Παναθηναϊκό στο PAOK Sports Arena (26/04, 19.30).

Για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στο «Παλατάκι», εκεί όπου θέλει να ισοφαρίσει την σειρά με το τριφύλλι και να στείλει την πρόκριση σε τρίτο παιχνίδι στο Μαρούσι.

Στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών, ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα της έδρας και πήρε τη νίκη με 3-0 σετ, τη δεύτερη τη φετινή σεζόν επί του ΠΑΟΚ σε τρεις αναμετρήσεις.

Ο Ιταλός τεχνικός Μάρκο Φενόλιο υπολογίζει σε όλες του τις αθλήτριες και τόνισε: «Στην Αθήνα παίξαμε καλά στο 1ο και 2ο σετ αλλά τα λάθη μας δημιούργησαν πρόβλημα. Είμαι αισιόδοξος ότι στην έδρα μας θα παίξουμε καλύτερα και θα είναι διαφορετικά από το πρώτο παιχνίδι. Ξέρουμε τα σημεία που πρέπει να προσέξουμε στο τακτικό κομμάτι. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο ο δυνατότερος θα είναι ο νικητής».

Να τελειώσει τη σειρά στη Θεσσαλονίκη θέλει ο Παναθηναϊκός για να πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς της Volley League γυναικών. Ο Σέρβος τεχνικός Μπράνκο Γκάιτς δεν έχει κάποια απουσία και δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι για αύριο, θα παλέψουμε για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι γιατί ο ΠΑΟΚ παίζει στην έδρα του αυτή τη φορά και σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο ματς. Εμείς είμαστε έτοιμοι και θα παλέψουμε»

Volley League Γυναικών - Ημιτελικά

Πρώτος αγώνας - Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου 2022


Παναθηναϊκός ΑΟ - ΠΑΟΚ 3-0 (25-22, 25-23, 25-15)
Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΣ Άρης 3-0 (25-22, 25-23, 25-19)

Δεύτερος αγώνας - Τρίτη 26 Απριλίου 2022

PAOK Sports Arena, 19.30: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός ΑΟ (Πρώτο παιχνίδι 0-3)

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Γεωργιάδης, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Κουκουμάκας, Καπλάνης, Γραμματεία: Τερζή.

Δεύτερος αγώνας - Τετάρτη 27 απριλίου 2022

Μίκρα 18.00: ΑΣ Άρης - Ολυμπιακός ΣΦΠ (Πρώτο παιχνίδι 0-3)

Διαιτητές: Δανιηλίδου, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου, Επόπτες: Σταυρίδης, Βασδέκης, Γραμματεία: Ιωαννίδου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ