1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-04-2022 21:36

ΕΣΑΠ: «Σε εκκρεμότητα το αίτημα του Παναθηναϊκού για το ΟΑΚΑ». Το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις της 10ης αγωνιστικής

Σε εκκρεμότητα βρίσκεται το αίτημα του πρωταθλητή Παναθηναϊκού να αγωνιστεί στο φινάλε του πρωταθλήματος με τον Φοίνικα Σύρου, στο κλειστό του ΟΑΚΑ την Πέμπτη 28/4, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΕΣΑΠ.

Μπορεί ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός να θεωρεί σίγουρη την διεξαγωγή του αγώνα-φιέστα στο ΟΑΚΑ και να δίνει οδηγίες στους φιλάθλους των «πρασίνων» για την αγορά εισιτηρίων στο συγκεκριμένο γήπεδο, το επίσημο δελτίο της διοργανώτριας αρχής που ανέβηκε σήμερα και αφορά το πρόγραμμα και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της 10ης αγωνιστικής αναφέρει:

«H ΕΣΑΠ ανακοίνωσε το πρόγραμμα και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της 10ης αγωνιστικής και τελευταίας του πρωταθλήματος Volley League .Οι αγώνες είναι Πέμπτη του Πάσχα 28 Απριλίου και όχι στις 27/4 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Εκκρεμεί το επίσημο αίτημα του Παναθηναϊκού προς την διοργανώτρια του πρωταθλήματος ΕΣΑΠ να γίνει αγώνας με τον Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ στο Ο.Α.Κ.Α. για να γιορταστεί η κατάκτηση του τίτλου πρωταθλήματος όπως έχει αναφερθεί στον Τύπο.

Β΄ΦΆΣΗ - Α΄ΓΥΡΟΣ - ΘΕΣΕΙΣ 1-6

Volley League  - Β φάση

10η αγωνιστική - Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Γυμναστήριο Ζηρίνειο, Κηφισιά, 19:15 (EΡT-3): Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, Μαρούσι (19:15 (Live Streaming sdna.gr): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Διαιτητές:

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, Πυλαία, 19:15 (Live Streaming ESAP TV): Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων Διαιτητές:

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ