1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-04-2022 23:54

Εθνική νεανίδων Κ19: Σερβίς του 2ου προκριματικού γύρου στη Θεσσαλονίκη-Δηλώσεις (vid)

Μία ημέρα έμεινε για την πρεμιέρα του Ε' ομίλου του 2ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων Κ19 που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Ηλίας Τριανταφυλλίδης» στη Πυλαία-Χορτιάτη με τη συμμετοχή της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Λετονίας και του Ισραήλ.
Για τη διοργάνωση μίλησαν ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος και ο Δήμαρχος του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτης Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Γιώργος Καραμπέτσος: «Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη έχει τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του βόλεϊ»

«Ο Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη από τη πρώτη επαφή μας έδειξε πόσο ήθελε να αναλάβει την συνδιοργάνωση του ομίλου της Εθνικής νεανίδων. Η πόλη έχει παράδοση στο βόλεϊ και εδώ και αρκετά χρόνια έχει κάνει πολλές αναβαθμίσεις στα κλειστά γυμναστήρια και έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του αθλητισμού γενικότερα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Νίκο Παναγιωτίδη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μιχάλη Γεράνη για την υποστήριξη. Είναι από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό μας και είμαι σίγουρος πως με τους ανθρώπους του Δήμου και της Ομοσπονδίας οι αγώνες θα έχουν μεγάλη επιτυχία».


Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: «Μας ενδιαφέρει η ανάληψη περισσότερων διοργανώσεων»



«Έχουμε εξαιρετική συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και είναι μεγάλη τιμή για εμάς να φιλοξενούμε στο δήμο μας το μέλλον του γυναικείου βόλεϊ. Πιστεύω ότι συμβάλλαμε και εμείς στην ανάπτυξη του βόλεϊ. Το βόλεϊ είναι αγαπημένο άθλημα στη πατρίδα μας και το γεγονός ότι ο Δήμος μας θα φιλοξενήσει τον προκριματικό όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μας κάνει χαρούμενους και περήφανους. Μας ενδιαφέρει ως Δήμος να αναλάβουμε περισσότερες διοργανώσεις, ιδιαίτερα εθνικού επιπέδου γιατί οι Εθνικές ομάδες είναι ο καθρέπτης κάθε αθλήματος» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτης Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.
Το πρόγραμμα:

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022


16.00: Ισραήλ - Γαλλία
19.15: Ελλάδα - Λετονία

Σάββατο 9 Απριλίου 2022


16.00: Γαλλία - Λετονία
19.15: Ισραήλ - Ελλάδα

Κυριακή 10 Απριλίου 2022

16.00: Λετονία - Ισραήλ
19.15: Γαλλία - Ελλάδα

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ