1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-09-2017 13:01

Το προφίλ της Ινεγκόλ

Με την τουρκική Ινεγκόλ θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο Τσάλεντζ Καπ ανδρών, αφού η τουρκική ομάδα επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και κατέκτησε το Βαλκανικό Κύπελλο.
Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στην ευρύτερη περιοχή της Προύσας, σε επίπεδο ανδρών πλέον, για να διεκδικήσει την πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα που της λείπει η εμπειρία.  

Η Ινεγκιόλ ή αλλιώς Αγγελοκώμη είναι πόλη που ανήκει στην επαρχία της Προύσας. Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2009 και μέσα σε 8 χρόνια κατάφερε να γίνει μια καλή ομάδα, στο πολύ ανταγωνιστικό τουρκικό πρωτάθλημα.

Η 6η θέση που κατέκτησε την περσινή περίοδο δεν μπορούσε να της δώσει το ευρωπαϊκό «εισιτήριο» παρά μόνο μέσω του Βαλκανικού Κυπέλλου. Έτσι κι έγινε. Ανέλαβε τη διοργάνωση και μπροστά στον κόσμο της, πραγματοποίησε μια ιστορική επιτυχία.

Προπονητής είναι ο Λεβέντ Ζορόγλου που υπέγραψε πέρσι στην ομάδα για να την οδηγήσει σε επιτυχίες με ένα 5ετές πλάνο.

Το ρόστερ απαρτίζεται από καλούς Τούρκους και ποιοτικούς ξένους. Ο λόγος και τον Ολλανδό ακραίο Νιλς Κλάπβικ με θητεία σε Νόλικο, Βίμπο Βαλέντια, Ραβένα και Μπεσίκτας και τον Λευκορώσο Σεργκέι Αντάνοβιτς. Υπάρχει ακόμα από το 2015 την ομάδα ο Αλβανικής καταγωγής ακραίος, Γκαζμέντ Χουσάι με θητεία στην Πιατσέντζα και την Μαλιγιέ Μίλι Πιγιάνγκο.

Πέρα από τον Ολλανδό, τον Λευκορώσο και τον Αλβανό, στον τελικό του Βαλκανικού  ξεκίνησαν βασικοί, Τούρκοι με εξαιρετική καριέρα.

Ο Κανσόν Χατσιμπεκίρογλου που βρίσκεται από το 2014 στην ομάδα και έχει παίξει στη Γαλατάσαραϊ.

Ο κεντρικός Ιμπραήμ Ερσίν Μπασαράν με εμπειρία από την Ευρώπη αφού φόρεσε τη Φανέλα της Χάλκμπανκ, της BBSK Κωνσταντινούπολης, και της Φενέρμπαχτσε.

Ο πασαδόρος Γκοκχάν Τσατάλ που αποκτήθηκε την περσινή σεζόν από την Τοκάτ και έχει παίξει στις Μαλιγιέ Μίλι Πιγιάνγκο και την Χάλμπανκ

Λίμπερο είναι ο 30χρονος Κανέρ Ντενγκίν που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα από δύο χρόνια με την Χάλκμπανκ.

Επίσης υπάρχουν οι Μπερκάι, Μπαϊρακτάρ, Μεχμέτα Αλμάζ, Τουντς Αϊχάν, Κανσίν Τσινάρ, Μουσταρά Κιρίτσι, Ανίλ Τοκάτ.  

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ