1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-08-2020 10:51

«Βαρύ πυροβολικό» από τη Βραζιλία στον Πορφύρα

H Βραζιλιάνα Ταϊνα Ροντρίγκες Ντε Μέλο Σοάρες θα είναι το... βαρύ πυροβολικό του Πορφύρα. Η 24χρονη διαγώνια συμφώνησε με την ομάδα του Πειραιά για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 και για πρώτη φορά στη καριέρα της θα διασχίσει τον Ατλαντικό για να παίξει επαγγελματικά βόλεϊ στην Ευρώπη.
Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη σεζόν που ο Πορφύρας ενισχύεται με δύο ξένες. Η πρώτη ξένη που αποκτήθηκε είναι η Σέρβα ακραία Αναστασία Σέκουλιτς.

Ο Πορφύρας έχει κληρωθεί στον Β' όμιλο της Volleyleague με Ολυμπιακό, Θέτιδα, Π.Α.Ο.Κ., Πανναξιακό, Αίαντα Ευόσμου και Α.Ε.Κ..

Η ανακοίνωση:

Ο Πορφύρας συμφώνησε με την Βραζιλιάνα διαγώνια Ταϊνα Ροντρίγκες Ντε Μέλο Σοάρες, που γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1996 και αφήνει το Ρίο για να ενισχύσει την ομάδα μας.

Η Ταϊνα ξεκίνησε από την Μποταφόγκο, αγωνίσθηκε στη Φλαμένγκο και στην προηγούμενη σεζόν ήταν στο Περού με την Ρεσάμπα.

Για τη μετακίνηση της στον Πορφύρα, η Ταϊνα Σοάρες δήλωσε: «Ελπίζω ότι αυτή θα είναι η καλύτερη σεζόν της ζωής μου και θα δουλέψω σκληρά με την ομάδα μου, δίνοντας το 150% των δυνάμεων μου ώστε να δώ να συμβαίνει αυτό που επιθυμώ. Θέλω να βοηθήσω τον Πορφύρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ανυπόμονη για αυτή την μεγάλη πρόκληση αλλά και ήρεμη, επειδή γνωρίζω ότι όλα θα είναι εντάξει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ