1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-09-2018 17:57

Ο Μπέλος από τον ΠΑΟ στον ΑΟΠ Κηφισιάς

Με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε τη σεζόν ο Χρίστος Μπέλος αλλά με τον ΑΟΠ Κηφισιάς θα μπει στο πρωτάθλημα Volley League. Μετά τη ρήξη του με τους πράσινους ο έμπειρος διαγωνίος έκλεισε με την Κηφισιά στην οποία επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια.

Ο Μπέλος είχε αγωνιστεί στην Κηφισιά την τριετία 2010-13. Η απόκτηση του Μπέλου από την Κηφισιά σημαίνει πως ο Κώστας Αρσενιάδης δεν περιορίζεται να χρησιμοποιεί τον Χαντ μόνο διαγώνιο αλλά και ακραίο όπου είναι η φυσική του θέση.

« Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Κηφισιά. Βλέπω γνώριμα πρόσωπα με τα οποία έχω συνεργαστεί καλά στο παρελθόν. Οι στόχοι είναι υψηλοί ,η Κηφισιά έχει θέση ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος, και από πλευράς μου η δέσμευση μου είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως κάνω όλα τα χρόνια της καριέρας μου», είπε ο Χρίστος Μπέλος.

Ο Μπέλος είναι γεννημένος στις 29 Ιουνίου 1980. Ξεκίνησε από την Αναγέννηση Αρτας, αγωνίστηκε στον ΑΟΝΣ Μίλων, στον Άρη Νικαίας, στην ΑΕ Νίκαια, στο Παγκράτι, στην τουρκική Χαλκμπανκ, στην Ορεστιάδα, στην ΕΑΠ, στην ΑΕΚ, στην Κηφισιά, στον Παναθηναϊκό (2013-18) και τώρα επιστρέφει στην Κηφισιά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ