1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-09-2018 16:10

Καμπερίδης: «Επανεκκίνηση με Γιαννακόπουλο, ευεργετικό το τουρνουά στην Κύπρο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού Κυριάκος Καμπερίδης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Κύπρο καθώς τη σεζόν 2017-18 οδήγησε τον Παφιακό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ανδρών, ενώ παλαιότερα διετέλεσε προπονητής της Ανόρθωσης. Ο Καμπερίδης έκανε δηλώσεις με την ευκαιρία της συμμετοχής του Παναθηναϊκού στο τουρνουά γυναικών της Ολυμπιάδας:

 

«Γνωρίζω από πρώτο χέρι, επειδή έχω δουλέψει στην Ανόρθωση, την αγάπη των ανθρώπων της για το βόλεϊ, αλλά και με πόσο μεράκι προσπαθούν να αναπτύξουν και να προωθήσουν το άθλημα. Με τη συμμετοχή της Ανόρθωσης που είναι πρωταθλήτρια Κύπρου, της Μακάμπι Χάιφα που είναι πρωταθλήτρια Ισραήλ και της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως που μαθαίνω ότι επενδύει για τη δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας, είμαι βέβαιος ότι θα είναι ένα ανταγωνιστικό τουρνουά που θα προσφέρει όμορφες συγκινήσεις».

Για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού στη νέα περίοδο, ο Ελλαδίτης τεχνικός, ανέφερε: «Με τη διοίκηση Δημήτρη Γιαννακόπουλου, το γυναικείο τμήμα του Παναθηναϊκού κάνει επανεκκίνηση, με σκοπό να ξαναπάρει τα σκήπτρα στο ελληνικό βόλεϊ. Είναι τόσο βαρύ το όνομα του συλλόγου που δεν έχουμε άλλη επιλογή. Η συμμετοχή μας στο τουρνουά της Κύπρου ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, θα είναι ευεργετική. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ισχυρούς δεσμούς με την Κύπρο. Μεγάλες Κύπριες αθλήτριες, όπως η Μαρία Χρυσοστόμου, η Αλεξία Ροτσίδου, οι αδελφές Νικολάου, η Ρούλα Κατσαμπή, ήταν πρωταγωνίστριες με την πράσινη φανέλα και κέρδισαν πολλούς τίτλους. Ειλικρινά, είναι τιμή μας που θα παίξουμε στην Κύπρο, ευχόμαστε το τουρνουά να γίνει θεσμός αλλά, το πιο σημαντικό που είναι ευχή ολόκληρου Ελληνισμού, μία μέρα να παίξουμε και στην Αμμόχωστο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ