Εκτυπώστε τη σελίδα
02-01-2018 17:45

Η μεταγραφή του 2018: Η Ολγα Στράντζαλη στην Μπεζιέ!

Βαλίτσες για την Γαλλία ετοιμάζει η Όλγα Στράντζαλη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews.gr, η Ελληνίδα ακραία συμφώνησε με την Μπεζιέ!

Η Στράντζαλη που πριν λίγες εβδομάδες ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πανεπιστήμιο του Μαϊάμι, παίρνοντας και το πτυχίο της στις Δημόσιες Σχέσεις, αψήφισε μεγαλύτερα συμβόλαια για να αγωνιστεί σε ένα ποιοτικό πρωτάθλημα που θα βοηθήσει την καριέρα της.

Μετά από 4 χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Όλγα Στράντζαλη επέστρεψε στην Ελλάδα και πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων μαζί με την οικογένειά της. Οι... διακοπές όμως δεν θα κρατήσουν για πολύ ακόμα, καθώς την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου θα μετακομίσει στην Μπεζιέ, την δεύτερη αρχαιότερη πόλη στην Γαλλία, μετά την Μασσαλία.

Η Στράντζαλη στα τέσσερα χρονια που ήταν στις ΗΠΑ σάρωσε τις διακρίσεις με τελευταία την ανάδειξή της ανάμεσα στις κορυφαίες όλης της Αμερικής.

Η Μπεζιέ στο γαλλικό πρωτάθλημα μετά από 11 αγωνιστικές έχει ρεκόρ 10 νίκες και 1 ήττα και με 28 βαθμούς βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις έναν βαθμό πίσω από τις πρωτοπόρες Κάννες.

Προπονητής στην Μπεζιέ είναι ο Σιρίλ Ονγκ και βρίσκεται στον πάγκο της από το 2011. Η Στράντζαλη θα είναι η 7η ξένη στο ρόστερ της Μπεζιέ μετά τις τρεις Αμερικανίδες Άμπερ Ρόφλζεν, Κρίσταν Ρίβερς, Γιαννίσα Τζόνσον, την Σλοβένια Έβα Μόρι, την Κολομβιάνα Γέισι Σότο και την Νορβηγίδα Μάρι Χολ.

 

Σχετικά άρθρα