1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-11-2014 21:24

Ελεύθερη η Γκαβαμί!

Ελεύθερη με εγγύηση είναι πλέον η Ιρανο - Βρετανή, Γκοντσέ Γκαβαμί, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά της.


Θυμίζουμε ότι η 25χρονη συνελήφθη καθώς προσπαθούσε να παρακολουθήσει αγώνα βόλεϊ στις 20 Ιουνίου στο Ιράν. Αργότερα οι Ιρανοί εισαγγελείς την κατηγόρησαν και για κατασκοπεία. Η Γκαβαμί αντέδρασε με απεργία πείνας, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν υπογράψει την αίτηση απελευθέρωσης. Κινητοποίηση υπήρξε και από τον κόσμο του βόλεϊ με πρώτη την FIVB.  Μεταξύ αυτών και της συντριπτικής πλειοψηφίας των ελληνικών ομάδων ανδρών και γυναικών. Η φυλάκιση της Γκαβαμί κόστισε στο Ιράν τη διοργάνωση του Παγκοσμίου παίδων ενώ εντός των ημερών θα εκδοθεί η απόφαση για συμμετοχή του Ιράν στο Παγκόσμιο Λιγκ 2015. Η αποφυλάκιση της Γκαβαμί πιθανότατα να αλλάξει και τη στάση της FIVB..
 
Ο αδερφός της Γκαβαμί, Ιμάν δήλωσε: «Έχει βγει από τη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της έφεσης, όπου ελπίζουμε ότι θα δικαιωθεί. Η αδελφή μου  τώρα θα ήθελε να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένειά της».  Εφημερίδα του Ιράν αναφέρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η εγγύηση έφτασε τα 38.000 δολάρια.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ