1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-07-2014 15:35

Φιλίποφ: «Αποστολή εξετελέσθη στην Εθνική»

Ο Ντίμα Φιλίποφ μίλησε στην ιστοσελίδα της Γιαστρέμπσκι για την ανανέωση του συμβολαίου του με την πολωνική ομάδα, την προσπάθεια της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό λιγκ και το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

«Οφείλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του συλλόγου και τον προπονητή, που μου έδειξε την εμπιστοσύνη του και μου δίνει την ευκαιρία να είμαι μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας. Δεν μου πήρε χρόνο να σκεφτώ την πρόταση που μου έγινε γιατί αισθάνομαι καλά εδώ και δεν υπάρχει λόγος για αλλαγή», είπε στη στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι δεν έχει πολύ χρόνο να ξεκουραστεί.

«Πήγα λίγες μέρες να δω την οικογένειά μου στην Ουκρανία και μετά εντάχθηκα στην Εθνική Ελλάδας. Συναντήθηκα όμως με τους αγαπημένους μου ανθρώπους που μου δίνουν την θετική της ενέργεια».

Αυτή την περίοδο ο Φιλίποφ ενισχύει την προσπάθεια της Εθνικής για πρόκριση στους τελικούς του Ευρωπαϊκού Λιγκ, απέναντι στην Σλοβενία. «Από την αρχή των αγώνων είχαμε τον στόχο της τετράδας. Αυτό έχει επιτευχθεί. Είναι λυπηρό που δεν θα συμμετέχει με την Σλοβενία ο Άλεν Παγιενκ γιατί θα είχε ενδιαφέρον. Είμαι καλά στην υγεία μου και ανυπομονώ να παίξω».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην ευκαιρία που του έδωσε η ΝΕΡΙΤ να πάρει τον ρόλο του σχολιαστή στους αγώνες της Εθνικής για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (δεν έπαιζε γιατί ήταν τραυματίας). «Πραγματικά μου άρεσε πολύ. Οι άνθρωποι της τηλεόρασης μου είπαν ότι τα πήγα αρκετά καλά και ότι θα έχω μια θέση εργασίας όταν θα σταματήσω το βόλεϊ», είπε γελώντας ο Ντίμα

Η κουβέντα δεν άργησε να πάρει και στο Μουντιάλ: «Αυτό είναι ίσως το καλύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο που είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω. Πολλά παιχνίδια κρίθηκαν στα πέναλτι και είχαν αγωνία μέχρι το τέλος. Είναι κρίμα που κάπως έτσι αποκλείστηκε και η Ελλάδα από την Κόστα Ρίκα. Θα μπορούσε να πάρει καλύτερα, αλλά είμαι χαρούμενος από την ελληνική ομάδα. Ειδικά από την στιγμή που γνωρίζω πολλούς παίκτες, κυρίως αυτούς του σχετίζονται με τον Ολυμπιακό, τον Μανιάτη και τον Μήτρογλου. Μετά το 7-1 της Γερμανία νομίζω ότι είναι το φαβορί, αλλά ελπίζω ότι η Αργεντινή θα κερδίσει το κύπελλο», δήλωσε ο Φιλίποφ, του οποίου αρέσει η επικοινωνία με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Με βοηθούν να κρατάω επαφή με την οικογένειά μου. Επίσης μου αρέσει η επαφή με τους οπαδούς. Είναι πολύ ωραίο όταν ακούς πόσο πολύ αγαπούν την ομάδα. Μπορούν να με βρουν εκεί και σίγουρα θα έχουν μια απάντηση».

Τέλος μίλησε για... ψάρεμα.«Δυστυχώ δεν είχα την ευκαιρία να πάω για ψάρεμα. Ίσως θα μπορέσω να πάω με τον Νταμιαν Βόιτατσεκ στην ιδιαίτερη πατρίδα του πριν από την έναρξη της προετοιμασίας. Έχω ακούσει ότι η περιοχή είναι γνωστή για τους κυπρίνους της».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ