1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
29-09-2013 13:59

Σζάρεκ: «Αν μου δοθεί η ευκαιρία θα επιστρέψω» (βίντεο)

Ο Λούκας Σζάρεκ, είναι και αισθάνεται Έλληνας. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Φοίνικα Σύρου, μίλησε στο Volleynews.gr για την πορεία του στη χώρα μας αλλά και την ομάδα του, TV Buhl.
Παράλληλα «δεσμεύεται» για την επιστροφή του στην Ελλάδα αλλά και για την συμμετοχή του στην Εθνική.

Αναλυτικά τι είπε ο Λούκας Σζάρεκ στο Volleynews.gr και στον Κώστα Ασημακόπουλο:

«Οι γονείς μου ζουν στην Ελλάδα, την αγαπάνε δεν πρόκειται να φύγουν που να πάνε. Εγώ ήμουν 3 χρονών όταν ήρθα.

Στο παιχνίδι μπήκαμε πολύ δυνατά, ουσιαστικά τα δυο πρώτα σετ ήμασταν πολύ καλοί και σχετικά εύκολα καταφέραμε και τα πήραμε, μετά η Σύρος άρχιζε να παίζει πολύ καλά και δυσκολευτήκαμε πολύ και χάσαμε τα δυο σετ, μάλλον μας αρέσει να παίζουμε τάι μπρέικ, ευτυχώς όμως στο τελευταίο σετ καταφέραμε και κερδίσαμε.

Ο στόχος για την ομάδα μου είναι να πάει στα τελικά, πέρσι κάναμε μια καλή σεζόν και βρεθήκαμε στην τρίτη θέση της Μπουντεσλίγκα, φέτος ο στόχος είναι η ομάδα αν πάει στον τελικό, και από κει και πέρα βλέπουμε.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, οι άνθρωποι εκεί είναι πάρα πολύ ευγενικοί, η πόλη είναι πανέμορφη, όλα τα πράγματα είναι πολύ καλά οργανωμένα, και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να παίζουμε βόλεϊ, δεν μας απασχολεί τίποτα άλλο. Για αυτό και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα, αν μου δοθεί κάποια καλή ευκαιρία να επιστρέψω, θα το σκεφτώ σίγουρα, όπως και για την Εθνική Ελλάδας». 

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ