1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-04-2018 21:42

Το αντίο του Ντάντε

Ο σπουδαίος Άμαραλ Ντάντε ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της μεγάλης καριέρας του.
Το βόλεϊ είναι πιο φτωχό από τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο Ταομπατέ είχε αποκλειστεί από την Κρουζέριο στα ημιτελικά του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Άμαραλ Ντάντε.

Ο Βραζιλιάνος σταρ κατέκτησε τα πάντα και τίμησε το ελληνικό πρωτάθλημα με τηην παρουσία του σε δύο χρόνους. Με τον Παναθηναϊκό κατέκτησε ένα πρωτάθλημα (2006) δύο κύπελλα (2007, 2008) και ένα Σούπερ Καπ (2006). Με τον ΠΑΟΚ ήταν πρωταθλητής το 2017.

Dandedante palataki

Ο Ντάντε βέβαια... δεν θα ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του. Συνεχίζει στο βόλεϊ, αφού θα μάθει το άθλημα σε φτωχά παιδιά

«Με δυνατά συναισθήματα στο τελευταίο ματς της σεζόν έφθασε ένας κύκλος της ζωής μου στον τέλος του. Ήταν 23 χρόνια με πολλή αφοσίωση, μεγάλα συναισθήματα, κατακτήσεις τίτλων στο βόλεϊ και είμαι πολύ ευγνώμων για ο,τι έζησα.

Ευχαριστώ το Θεό για ο,τι μου έδωσε, τη δυνατότητα να φθάσω έως εδώ, τους γονείς μου, τη σύζυγό μου, τα αδέρφια μου, τα παιδιά μου, που πάντα με υποστήριξαν ανεξαρτήτως συνθηκών.

Ευχαριστώ επίσης όλους τους τεχνικούς μου και τα επιτελεία τους με τα οποία δούλεψα, τις ομάδες που αγωνίστηκα, τους αθλητές που γνώρισα, τους αντιπάλους που τόσο συνέβαλαν στη βελτίωσή μου, τους φίλους της Εθνικής Βραζιλίας, τον Τύπο που πάντα με μεταχειρίστηκε καλά και καθαρά και κάθε οπαδό που πίστεψε στο βόλεϊ μου. Ήσασταν απίστευτοι.

Επίσημα αφήνω τα παρκέ, αλλά συνεχίζω στο βόλεϊ με την πραγματοποίηση ενός παλιού ονείρου, που είναι να αναπτύξω ένα κοινωνικό πρότζεκτ για να μάθω βόλεϊ σε παιδιά φτωχά και σύντομα θα έχω νέα για να τα μοιραστώ μαζί σας».

Ο Ερνάντο Γκόμεζ με τον οποίο, ο Ντάντε διέπρεψε τόσο με τον Παναθηναϊκό, όσο και με τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες όλων των εποχών κλείνει την καριέρα του και θέλω να τον ευχαριστήσω για όλα. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα όσα έκανες για το παγκόσμιο βόλεϊ, για μένα ήταν μεγάλη χαρά να παίξω μαζί σου. Σου εύχομαι κάθε επιτυχία στη νέα φάση της ζωής σου όπου σίγουρα θα συνεχίσεις να είσαι πρωταθλητής».

Από την μεριά του, ίσως ο κορυφαίος Βραζιλιάνος, ο Τζίμπα τον καλωσόρισε στην ομάδα των αθλητών που έχουν αποσυρθεί. «Καλώς ήρθες στην ομάδα. Συγχαρητήρια για όσα έκανες στην καριέρα σου, για όλα όσα πέτυχες. Σε ευχαριστώ για τη φιλία σου και που μοιράστηκες μαζί μου τόσες στιγμές εντός και εκτός γηπέδων. Να υπολογίζεις σε μένα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ