1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-07-2016 12:58

Τα... μυστήρια με τον Κάλβο!

Σε θρίλερ εξελίσεται η υπόθεση με τη σύλληψη διεθνών Κουβανών αθλητών στο Τάμπερε με την κατηγορία ότι βίασαν γυναίκα ενήλικη στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε η κουβανική αποστολή τις ημέρες των αγώνων του Παγκοσμίου Λιγκ. 



Αν και επίσημα δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση, πολλά είναι τα ερωτηματικά αλλά και οι αντιφατικές απόψεις που έχουν δημοσιοποιηθεί τις τελευταίες δύο ημέρες. Σύμφωνα με αυτές, η καταγγελία για τον βιασμό έγινε από τον πατέρα της Φινλανδής, η οποία παρά την αρχική της κατάθεση αρνήθηκε να περάσει ειδικές ιατρικές εξετάσεις. Το γεγονός αυτό ενισχύει τους αθλητές που από την αρχή υποστηρίζουν πως η κοπέλα πήγε στο δωμάτιο των Κάλβο, Ουριάρτε με τη θέλησή της και μετά από γνωριμία που προηγήθηκε.


Την ίδια ώρα φιινλανδικά μέσα -η είδηση αναπαρήχθηκε και από το Reuters- υποστήριξαν πως ο νέος πασαδόρος του Δικεφάλου αυνανίστηκε μπροστά σε 9χρονο κορίτσι.

Δημοσιεύτηκε και βίντεο στο Vimeo πριν από τέσσερις ημέρες με τίτλο: «Ο Ρίτσαρντ Ρικάρντο Κάλβο στην κάμερα αυνανίζεται μπροστά σε ένα 9χρονο κορίτσι. Τι ντροπή γι’ αυτόν και την οικογένειά του». Στο βίντεο δεν φαίνεται κανένα 9χρονο κορίτσι, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να είναι προϊόν μοντάζ ενισχύοντας και πάλι την άποψη των Κουβανών ότι οι αθλητές τους έχουν πέσει θύματα οργανωμένου κυκλώματος που στόχο έχει να τους τιθασεύσει και να τους ελέγξει.

Ειναι άλλωστε γνωστή η μεγάλη κόντρα του Ουριάρτε με την παγκόσμια ομοσπονδία, συλλόγους αλλά και μεγάλους μάνατζερ που έχουν ενοχληθεί με το ειδικό καθεστώς που απολαμβάνουν οι Κουβανοί στο παγκόσμιο βόλεϊ αλλά και με την απομόνωσή τους από το διεθνές μεταγραφικό παζάρι. Τα υπόλοιπα μέλη της κουβανικής αποστολής πήραν τον δρόμο της επιστροφής για την Αβάνα κι εκεί αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά για το μέλλον της καριέρας τους και την παρουσία στην εθνική ομάδα της χώρας.

Το επεισόδιο έχει θορυβήσει και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ που βέβαια θα περιμένει τις δικαστικές αποφάσεις για την υπόθεση, αλλά ήδη αναζητούνται και εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά με τον Κάλβο.

Sentragoal.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ