1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-09-2013 00:06

Τέσσερις ομάδες, διαφορετικοί στόχοι

Μια ημέρα πριν από την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος γυναικών που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας και της Ελβετίας, οι προπονητές του Α’ Ομίλου Τζιοβάνι Τζιουιντέτι (Γερμανία), Μάσιμο Μπαρμπολίνι (Τουρκία), Γκίντο Βερμέλεν (Ολλανδία) και Φρανσίγκο Χέρβας (Ισπανία), ανακοίνωσαν την οριστική σύνθεση των ομάδων τους (στην Ισπανία συμμετέχει και η Μαρίσα Φερνάντες της ΑΕΚ) και έθεσαν τους στόχους τους.

«Θαυμάσιο και μόνο που είμαστε εδώ»

Στον πρώτο όμιλο υπάρχουν δύο φαβορί για ένα μετάλλιο (Γερμανία – Τουρκία), μια βελτιωμένη ομάδα (Ολλανδία) και ένα αουτσάιντερ (Ισπανία).

«Θα προσπαθήσουμε να απολαύσουμε κάθε αγώνα, διότι γνωρίζουμε ότι παίζουμε σε έναν πολύ ισχυρό όμιλο», δήλωσε ο Φρανσίσκο Χέρβας, ο οποίος είναι χαρούμενος και μόνο από την συμμετοχή στα τελικά του Eurovolley. «Κάναμε εξαιρετική δουλειά στα προκριματικά και είναι και είναι θαυμάσιο που μπορούμε να είμαστε εδώ».

«Επιτυχία η πρόκριση»

Από την άλλη, ο Γκίντο Βερμέλεν, ανέτρεξε στην προετοιμασία της Ολλανδίας. «Είχαμε μια πεντάμηνη προετοιμασία για να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα. Είναι ωραίο για μας που βρισκόμαστε εδώ. Αν περάσουμε στον επόμενο γύρο θα είναι μια επιτυχία για εμάς».

Αφήνει πίσω το Γκραν Πρι

Πολλά περισσότερα από τον επόμενο γύρο ζητάει ο προπονητής της Τουρκίας, Μάσιμο Μπαρμπολίνι. «Γνωρίζουμε ότι η προετοιμασία μας δεν ήταν πολύ καλή και δεν φτάσαμε στο τελικό στάδιο του Grand Prix. Ωστόσο , τώρα θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε κάθε αγώνα», είπε.

Το πλεονέκτημα της έδρας

Τέλος, ο Τζουιντέτι τόνισε: «Είμαστε σε καλή κατάσταση και κάναμε μια εξαιρετική προετοιμασία. Ελπίζω ότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα της έδρας και να χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια των οπαδών μας».

Απαντώντας στο ερώτημα ποια ομάδα είναι το φαβορί για το στέμμα, οι τέσσερις προπονητές συμφώνησαν ότι η Σερβία είναι η καλύτερη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ