1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-07-2013 13:32

Έξαλλος ο Βέμπερ

Έξαλλος ο Βέμπερ ©fivb.org
Η Αργεντινή απέτυχε να προκριθεί στο Final Four του World League, γεγονός που έδωσε την αφορμή στον προπονητή, Χαβιέ Βέμπερ να εξομολογηθεί δημόσια πως αισθάνεται εκείνος και η ομάδα λόγω του αποκλεισμού. Και οι δυο πλευρές είναι φανερά απογοητευμένες.

 

Η ομάδα είχε την ευκαιρία κόντρα στην Βουλγαρία αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκε και το ίδιο σενάριο εκτυλίχθηκε και κόντρα την Ιταλία στην τελική φάση.  Η Αργεντινή έχασε και τα δυο ματς σε τέσσερα σετ. Ακόμα και η ένθερμη υποστήριξη του κόμου δεν στάθηκε αρκετή να βοηθήσει τους Κουιρόγκα, Καστελάνι, Σόλε και την την υπόλοιπη ομάδα.

«Βαρέθηκα να είμαστε πάντα κοντά αλλά να μην μπορούμε να κερδίσουμε. Αυτή η αποτυχία με πληγώνει πολύ και πιστεύω πως το ίδιο πρέπει να νιώθει κάθε μέλος αυτής της ομάδα. Δεν μπορείς να γελάς έχοντας χάσει με αυτίν τον τρόπο. Κουράστηκα από αυτή την κατάσταση. Με εξοργίζει το ότι δεν χρησιμοποιούμε και δεν εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται στους αγώνες. Στην δική μας περίπτωση, η ομάδα μου ΑΠΕΤΥΧΕ να αντιδράσει σωστά», τονίζει ο Βέμπερ.

Ο Βέμπερ εξέφρασε την απόψη πως η Αργεντινή απέτυχε να επιδείξει την δυναμική της κόντρα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου στην τελική φάση. Επίσης υποστήριξε πως καμία ομάδα που αγωνίστηκε στην τελική φάση δεν θα χάριζε βαθμούς στον αντίπαλο.

javierweber

Ο 46χρονος τεχνικός γνώριμος μας από την θητεία του στον Παναθηναϊκό, προσέθεσε πως από το 2009 στόχος του ήταν πάντα να οδηγήσει την ομάδα στις κορυφαίες οκτώ του πλανήτη, γεγονός που πέτυχε τα τελευταία χρόνια, αλλά το να καταφέρει να τερματίσει στην τετράδα παραμένει ένα μακρινό όνειρο.

Οι παίκτες του Βέμπερ μοιράστηκαν και εκείνοι τα συναισθήματά τους:

Σεμπάστιαν Σόλε: «Πονάει πολύ. Είμαστε δυστυχισμένοι αλλά ξέρουμε πως δεν μπορούμε να σκύψουμε το κεφάλι».

Λουτσιάνο Ντε Κέκο: «Όταν κάνουμε ένα λάθος, εύκολα απογοητευόμαστε. Αυτό έγινε και στο World League και δεν το διορθώσαμε ποτέ».

Άλεξ Γκονζάλες: «Όταν κάνουμε ένα λάθος, εύκολα απογοητευόμαστε. Μας νικά η πίεση».

Νίκολας Ουριάρτε: «Ελπίζαμε ότι θα προκριθούμε, αλλά δεν μπορούσαμε να το καταφέρουμε. Ούτε να νικήσουμε. Είμαστε ειλικρινά απογοητευμένοι».

Τα τελευταία λόγια του Βέμπερ στην ομάδα του ήταν: «Πρέπει να πονέσετε, πρέπει να το νιώσετε αυτό το συναίσθημα. Δεν μπορείτε να χαμογελάτε». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ