1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-07-2013 13:00

Ραφαέλ και Χουαντορένα αφήνουν την Ιταλία και πετάνε για Τουρκία

Οι σουπερστάρ του αθλήματος Οσμάνι Χουαντορένα και Ραφαέλ αφήνουν την Τρεντίνο και ακολουθούν τον Ματέι Καζίνσκι στην Τουρκία και την Χαλκμπανκ Άνκαρα. Μετά την γνωστοποίηση πως η Τρεντίνο μειώνει κατά πολύ το μπάτζετ της για τηνπροσεχή χρονιά αλλά και τα χρόνια που έπονται, η τριάδα (Ματέι, Οσμάνι και Ραφαέλ) εισέπραξαν «γη και ύδωρ» σε ευρώ από την τουρκική ομάδα, σε προτάσεις που σίγουρα δεν θα μπορούσαν να αρνηθούν.

 

Ο Ραφαέλ δήλωσε για την αποχώρησή του από την Τρεντίνο: «Είμαι πολύ λυπημένος που αφήνω την Τρεντίνο, ήταν κάτι που δεν ήθελα ποτέ να γίνει, αλλά κάποιες φορές κάποια τέτοια πράγματα συμβαίνουν. Το σημαντικό είναι πως δεν ευθύνεται κανείς για αυτό και αν δεν υπήρχε το θέμα με το μπάτζετ η σχέση μου με την Τρεντίνο θα κρατούσε πολλά χρόνια».

Σε αντίστοιχο κλίμα ήταν και οι δηλώσεις του Χουαντορένα: «Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους ξεκινώντας από τον πρόεδρο, Μόσνα, για την υπέροχη περίοδο της ζωής μου στο Τρέντο και το πιο όμορφο κομμάτι της καριέρας μου, όπου κέρδισα όλους τους τίτλους που είχα ονειρευτεί. Είναι μεγάλος ο πόνος της αποχώρησης γιατί πιστεύω πως αυτή η ομάδα είχε πολλά ακόμα να πεί και να κατακτήσει και η ελπίδα μου είναι να γυρίσουμε και πάλι την επόμενη σεζόν. Θα είμαι διαθέσιμος πάντα αν θελήσει ο πρόεδρος να επιστρέψω».  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ