1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-10-2022 23:03

Ιταλία: Νέα αρχή για Κονελιάνο με Χαακ και αντίπαλο την Σκαντίτσι της Ζου Τίνγκ!

Νέα εποχή ξεκίνησε για την Κονελιάνο στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Οι πρωταθλήτριες Ιταλίας και δευτεραθλήτριες Ευρώπης, επιβλήθηκαν με περίπατο 3-0 (25-14, 25-21, 25-18) της Μπέργκαμο στην πρεμιέρα του καμπιονάτο, χωρίς τα μεγάλα αστέρια του παρελθόντος, όπως Εγκόνου, Σύλλα και Φολί.

Παρών στον πάγκο, θα είναι ο «αρχιτέκτονας» των μεγάλων επιτυχιών και παγκόσμιος πρωταθλητής με την Σερβία, Ντανιέλε Σανταρέλι που «ξανακτίζει» μια νέα ανταγωνιστική ομάδα.

Πλέον το ρόλο της αντι-Εγκόνου θα έχει το Σουηδικό «παγοθραυστικό», Ιζαμπέλα Χαακ η οποία σκόραρε 15 πόντους αλλα εύκολα μπορεί να βάλει και πάνω από 30,όπως απέδειξε τα τελευταία χρόνια με την Βάκιφμπανκ. 

Το αντίπαλο δέος θα είναι η Σκαντίτσι (πέρυσι απέκλέισε την Θέτιδα Βούλας),η οποία έκανε μεγάλες μεταγραφές όπως της παγκόσμιας Κινέζας σούπερ σταρ Ζου Τίνγκ, που δεν έπαιξε για γραφειοκρατικούς λόγους, και η οποία επιστρέφει στην Ευρώπή για δεύτερη φορά.

Επίσης στο ρόστερ της ομάδας βρίσκεται η Ρωσοϊταλίδα Αικατερίνα Αντρόποβα που με 21 πόντους (5 άσσους),οδήγησε την Σκαντίτσι σε τρίποντο κόντρα στην Περούτζια. 

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας

Κονελιάνο-Μπέργκαμο 3-0

Κιέρι- Καλτσομαγκιόρε 3-0

Φιρένζε-Μπούστο Αρσίζιο 2-3

Νοβάρα-Ματσεράτα 3-0

Περούτζια-Σκαντίτσι 0-3

Βαλεφόλια-Κούνεο 3-2

Βέρο Βόλεϊ- Πινερόλο 3-1 ΄

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ