1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-10-2022 22:34

Η Βάκιφμπανκ παρουσίασε την Εγκόνου και «βλέπει» όλους τους τίτλους

Την παγκόσμια σουπερ σταρ, Πάολα Εγκόνου, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε την αποχώρηση της απο την εθνική Ιταλίας λογω ρατσιστικών σχολίων, παρουσίασε η Βάκιφμπανκ στο πλαίσιο μιας λαμπερής χορηγικής εκδήλωσης του Τούρκικου συλλόγου. Λίγο το πρώτο σερβίς της Σουλτάν Λιγκ, και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, ο γενικός διευθυντής του συλλόγου Αμπντί Σερντάρ Ουστουσαλί, καλωσόρισε την Εγκόνου και δήλωσε ότι στόχος είναι η Βάκιφμπανκ να ξανακερδίσει όλους τους τίτλους της σεζόν 2022-23.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας σεζόν, έτοιμοι να γράψουμε μια καινούργια σελίδα στην ιστορία του συλλόγου με νέες νίκες. Όλες οι επιτυχίες που πετύχαμε την περασμένη σεζόν γράφτηκαν με χρυσά γράμματα. Από φέτος θα έχουμε κοντά μας και την Πάολα που κάναμε αγώνα για να την αποκτήσουμε και πιστεύουμε να μας βοηθήσει να ξανακερδίσουμε όλους τους στόχους της νέας χρονιάς».              

Επίσης τιμήθηκε η θρυλική αρχηγό της Βάκιφμπανκ, Μελίς Γκαργκινάκ, η οποία αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και η φανέλα θα κρεμαστεί στην οροφή του VakıfBank Spor Sarayı. 

Πλέον το περιβραχιόνιο πήρε η Βραζιλιάνα Γκιμπαράες «Γκάμπι» ενώ η Γκαργκινάκ, τόνισε: «Με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση αφήνω αρχηγό την Γκάμπι, η οποία μπορεί να είναι η καλύτερη αρχηγός για αυτήν την ομάδα με τον χαρακτήρα, τη νοοτροπία αθλητή και το ταλέντο της».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ