1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-07-2022 00:14

Ιταλία: Ο Τράβιτσα του Ολυμπιακού μηνύει Λεάλ και Νγκαπέ!

Σε μηνύσεις κατά του Λεάλ και του Νγκαπέ θα προχωρήσει ο Ντράγκαν Τράβιτσα πριν ταξιδέψει για την Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Worldofvolley.com», o 36 χρονος Ιταλός διεθνής πασαδόρος της Περούτζια που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο Ρέντη, αποφάσισε να προχωρήσει νομικά το θέμα μέχρι τέλους. Όλα ξεκίνησαν στις 14/4 όταν αρχικά ο Τράβιτσα είχε πολύ χοντρό φραστικό επεισόδιο με τον Βραζιλιάνο Λεαλ της Μοντένα, μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού των πλέι οφ (1-3 η Μοντένα).

Στη συνέχεια ο Λεάλ έχασε την ψυχραιμία του και προσπάθησε να κλωτσήσει τον έμπειρο πασαδόρο, ακολούθησε χαμός και τελικά με την παρέμβαση συμπαικτών και παραγόντων, οι δύο παίκτες πήγαν σηκωτοί στα αποδυτήρια.

Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα τον Λεάλ που τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές αλλα στη συνέχεια η ποινή του στην έφεση, έπεσε στη μία. Θέση στο θέμα πήρε και ο Γάλλος συμπαίκτης του Λεάλ και σούπερ σταρ του παγκοσμίου βόλεϊ, Νγκαπέ, ο οποίος κατηγόρησε μέσω f/b τον Τράβιτσα για ρατσιστική επίθεση  στον Βραζιλιάνο. 

Η υπόθεση πήρε διαστάσεις ο αθλητικός δικαστής της Λίγκα κάλεσε ολους τους εμπλεκομένους σε απολογία αλλά τελικά δεν επέβαλλε ποινές. Ο Τράβιτσα όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να παρατήσει το θεμα, αλλα θα συνεχίσει τις νομικές ενέργειες κατά των δύο πρώην αντιπάλων του, επιδιώκοντας την τιμωρία τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ