1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-05-2022 00:33

Κλοπή-θρίλερ χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στην εθνική γυναικών των ΗΠΑ

Θύμα κλοπής έπεσε η Αμερικανίδα Ολυμπιονίκης, Τζόρντιν Πούλτερ, όταν άγνωστοι της έκλεψαν από το παρκαρισμένο αυτοκίνητο της, στην πόλη Ανάχεμ της Καλιφόρνια, το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο που ειχε κατακτήσει πέρυσι στο Τόκιο, καθώς και το διαβατήριο της.

Η 24χρονη βασική πασέρ των ΗΠΑ, που πέρυσι έπαιξε στην Ιταλική Μπούστο Αρσίζιο, έκανε έκκληση στους κλέφτες να της επιστρέψουν το μετάλλιο γιατί έχει μεγάλη συναισθηματική σημασία για εκείνη. «Δεν νομίζω ότι έχει τόση συναισθηματική αξία για σένα όσο για εμένα, τους φίλους, την οικογένειά μου, τους συμπαίκτες μου και αυτό το πρόγραμμα. Εάν το έχετε, παρακαλώ επιστρέψτε το, χωρίς ερωτήσεις», είπε η Πούλτερ, η οποία ψηφίστηκε κορυφαία πασαδόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Εκκληση να επιστραφεί το μεταλλιο στην Κούλτερ έκανε και ο μυθικός προπονητής των ΗΠΑ ,Καρτς Κιραλι, ενώ οι αστυνομικοί που έχουν την υπόθεση υποστήριξαν ότι είναι θέμα χρόνου να εντοπίσουν τους κακοποιούς απο τις κάμερες ασφαλείας του πάρκινγκ που βρισκόταν το αμάξι της αθλήτριας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ