1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-01-2022 01:18

Οι Ιταλοί στέλνουν την Πάολα Εγκόνου στη Βάκιφμπανκ!

Εντυπωσιακή είδηση «έσκασε» στην Ιταλία, η οποία ανφέρει ότι το «πυρηνικό» όπλο της Ιμόκο Κονελιάνο, Πάολα Εγκόνου, το καλοκαίρι θα συνεχίσει την καριέρα της στη Βάκιφμπανκ, παραμονή του Final-4 κυπέλλου Γυναικών που ξεκινάει σήμερα στη Ρώμη.

Το θέμα έβγαλε το σαϊτ της gazzeta, στο οποίο αναφέρει ότι η κορυφαία παίκτρια στον κόσμο, η 23 χρόνη Εγκόνου συμφώνησε προφορικά με την Τουρκική ομάδα, μετά από τρομερή πρόταση που της μετέφερε ο Ιταλός τεχνικός της Τουρκικής ομάδας, Τζιοβάνι Γκουιντέτι, κατά τη διάρκεια του πρόσφατου παγκόσμιου πρωταθλήματος συλλόγων στην Άγκυρα, το οποίο κατέκτησε η Βάκιφμπανκ.  

Και πέρυσι αρχές Μαρτίου τα Τουρκικά μέσα ενημέρωσης είχαν αναφερθεί στην αστρονομική πρόταση ενός εκατομμυρίου ευρώ που είχε κάνει η Φενέρμπαχτσε του Σέρβου τεχνικού Τέρζιτς, στην Ιταλίδα διαγώνια, ώστε να μετακομίσει στην ομάδα του αλλα η τελευταία προτίμησε να ανανεώσει με την Κονελιάνο, την οποία μάλιστα οδήγησε στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και συνολικά σε τέσσερις κούπες ενώ η ομάδα δημιούργησε παγκόσμιο ρεκόρ με 76 σερί νίκες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ