1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-12-2021 15:25

Ιταλία: Έχασε η Ιμόκο Κονελιάνο μετά απο δύο χρόνια!

Oλα τα ωραία έχουν τέλος όπως και το απόλυτο μυθικό ρεκόρ της Ιμοκο Κονελιάνο η «Ρεκορντλιάνο» όπως την αποκαλούσε ο Ιταλικός Τύπος. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης και «βασίλισσα» του Ιταλικού βόλεϊ αφού πέρυσι σάρωσε τα πάντα στην γειτονική χώρα σουπερ καπ, κύπελλο, πρωτάθλημα και Τσαμπιονς Λιγκ, ηττήθηκε μετά από δύο χρόνια!

Ναι καλά διαβάσατε η πρωτοπόρος της Serie A στις 12 Δεκεμβρίου θα έκλεινε δύο χρόνια χωρίς ήττα, αλλά μετά από 728 μέρες και 76 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, έχασε 3-2 σε αναβληθέντα παιχνίδι εντός έδρας κιόλας, από την Φιρένζε. Η ομάδα της Παόλα Εγκόνου, η οποία το καλοκαίρι οδήγησε την εθνική Ιταλίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γυναικών μέσα στη Σερβία, πέτυχε 34 πόντους αλλά δεν έφτασαν τελικά.

Το προηγούμενο ρεκόρ ειχε η Ιταλική Ραβένα με 72 σερί νίκες από το 1987-89 και πριν λιγα χρόνια (2014-16) η Τουρκική Βάκιφμπανκ με 74 νίκες και την περίφημη Κινέζα Ζου Τινγκ, στη σύνθεση της. Επίσης με την Κονελιάνο εχει στεφθεί πρωταθλήτρια Ιταλίας η Ανθή Βασιλαντωνάκη, η μοναδική ελληνίδα που πήρε κούπα στη γειτονική χώρα  το 2016.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ