1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-07-2021 19:48

Oλυμπιακοί Αγώνες: Οριστικά χωρίς θεατές οι αγώνες στο Τόκιο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Τόκιο, 15 μέρες πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς αποφασίστηκε οριστικά να γίνει η διοργάνωση χωρίς θεατές. Φυσικά η συγκεκριμένη είδηση δεν έσκασε σαν «κεραυνός εν αιθρία», αφού νωρίτερα ο πρωθυπουργός της χώρας Γιοσιχίντε Σούγκα, είχε κηρύξει το Τόκιο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, εξαιτίας της μετάλλαξης «Δέλτα».
Στη σύσκεψη κορυφής που έγινε πριν λίγες ώρες μεταξύ της Οργανωτικής επιτροπής των Αγώνων και του προέδρου της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, στο Τόκιο, αποφασίστηκε να γίνουν τελικά οι αγώνες δίχως την παρουσία θεατών.

Ο πρόεδρος της ΔΟΕ είπε επίσης ότι το 85% των Ολυμπιακών αντιπροσωπειών που θα φτάσει στη χώρα θα είναι πλήρως εμβολιασμένο, ενώ το ίδιο θα συμβεί, πριν την έναρξη των Αγώνων, με το 100% των μελών της ΔΟΕ. Επίσης ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιροπής, Σεϊκο Χασιμότο, υποστήροξε ότι η κατάσταση είναι «λυπηρή» και ότι δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ