1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-05-2021 16:55

Σοκ με Νισίντα στην Ιαπωνία, αμφίβολη η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς

Ο σούπερ σταρ της εθνικής Ιαπωνίας, Γιούτζι Νισίντα τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στον αστράγαλο, στην διάρκεια ενός φιλικού αγώνα. Ο 21 χρόνος (1μ86) διαγώνιος, ο οποίος ξεχώρισε με την ομάδα της JTKD και πήρε μεταγραφή για την Ιταλική Βίμπο Βαλέντια για τη νέα σεζόν, πάτησε συμπαίκτη του σε μια προσπάθεια για μπλοκ και μεταφέρθηκε υποβασταζόμενος, κάτω από αφόρητους πόνους, προκαλόντας σοβαρές ανησυχίες για τον αν προλάβει τους Ολυμπιακούς.

Οι αρχικές εξετάσεις όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής των διοργανωτών Γιουνίτσι Ναγκακαϊτσι , φαίνεται να μην υπάρχει πρόβλημα στα οστά.  Ωστόσο, ο χρόνος επιστροφής του Νισίντα στο γήπεδεο είναι ακόμη άγνωστος και θα ξεκαθαρίσει μετά από πιο λεπτομερείς εξετάσεις. 

Αυτό που φαίνεται σίγουρο είναι ότι η θα χάσει σίγουρα το τουρνουά της διεθνής ομοσπονδίας , Volleyball Nations League στο οποίο θα πάρει μέρος η Ιαπωνία, και στη συνέχεια θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει του Ολυμπιακούς που θα γίνουν σε δυόμιση μήνες. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ