Εκτυπώστε τη σελίδα
04-05-2021 01:57

Ρωσία: Τον Γουλφρέντο Λεόν πολιορκεί η Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης

Η ρωσική αθλητική εφημερίδα, «Gazeta», αανφέρει ότι ο γνωστός σουπερ στάρ του παγκοσμίου βόλεϊ, θα μπορούσε να παίξει του χρόνου στη Ρωσία και στην Ζενίτ Αγίας Πετρούποληs.

Ο Λεόν πάντως έχει συμβόλαιο με την Περούτζια, για άλλη μια χρονιά, αλλά η Ζενίτ θα προσπαθήσει να κάνει τα πάντα για να τo εξαγοράσει Στο στόχαστρο της ομάδας από την Αγία Πετρούπολη, είναι και ο λίμπερο της Μοντένα, Ζένια Γκρεμπενίκοφ 

Από την άλλη πλευρά, τα ιταλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης (volleyball.it) και η πολωνική (sport.tvp.pl) αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Περούτζια, Τζίνο Σίρσι, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι «Ο Γουλφρέντο Λεόν παραμένει στην Περούτζια. Αυτό είναι και θα είναι το σπίτι του"

. Κάποια ανώνυμη πηγή  που επικαλείται το δημοσίευμα, υποστήριξε ότι ο ρωσικός σύλλογος ενδιαφέρθηκε πολύ για τον Λεόν, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πολωνοκουβανός απέρριψε την προσφορά επειδή θέλει να παραμείνει στην Περούτζια. Σε λιγες εβδομάδες η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει αφού θα μάθουμε οριστικά από τον ίδιο τον παίκτη o οποίος θα δηλώσει, ποια θα είναι η ομάδα του την επόμενη σεζόν.